Jest fantastyczna i charakterna.Miała trochę problemów zdrowotnych ale okazało się ,że winowajcą było mleczko które ona uwielbia.Waży już chyba z ładnych sześć kilo i chyba czas na dietę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Suffczyńska pisze:Jestem jak najbardziej za adopcją dorosłego kota, a nawet kotów!
Podpisuję się pod wszystkimi argumentami jakie padły w tym wątku!![]()
MariaD pisze:Jeszcze jedna myśl na temat adopcji dorosłych kotów przyszła mi do głowy. Dość specyficzna i może trochę za bardzo "przyziemna", ale według mnie bardzo istotna.
Koty w mocno podeszłym wieku są idealne dla osób starszych.
Oboje starzeja sie razem, rozumieją swoje ograniczenia i defekty wynikające z wieku. Nie ma problemów nadaktywnego kociaka za którym nie nadąża starsza osoba, którą też może wyprowadzać z równowagi harcujacy po nocach (i nie tylko), roznoszący dom, kociak. Oboje maja swoje przezwyczajenia, nawyki lepiej więc się dogadają.
Starszy kot ceni spokój, ciszę, ciepliwe ręce starszych osób, zawsze gotowe kolana, kocyk i popołudniowe drzemki razem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, Google Adsense [Bot], kasiek1510, KotSib, Wojtek i 54 gości