Dziś chwalimy się Babcią Novą!
Już pisałam, ze Babunia ma na tyle dobre wyniki, ze chirurg podjął się sanacji paszczy. Do tego czasu Babunia ma poluzowany reżim lekowy, łazi luzem i co 2 dni dostaje kroplówkę i leki. O ile ma dostęp do klatki z kuwetą i kuwetę pod stołem, odkrytą, ładnie korzysta

A tak korzysta ze swobody

W kwestii finansów - do tej pory na rzecz Babuni wpłynęło 125 zł

. Jej część faktury wyniosła 300 (różnicę dopłaciłam). Zbiera się już kolejna faktura - po kosztownym leczeniu Babcia wymagała szczegółowych badań krwi. Badania te zakwalifikowały ją do operacji. Do tej pory Babcia ma już 200 do nowej faktury - dojdzie do tego sam koszt zabiegu (pewnie niemały), wzmożonego płukania iw wspomagania po narkozie oraz badań kontrolnych. No razem będzie ładne kilkaset złotych a chciałbym jeszcze przy okazji wykonać badanie histopatologiczne tej narośli, skoro kot i tak będzie przyśpiony i cięty w tej okolicy.
Nie ukrywam, ze Babcia jest przypadkiem raczej hospicyjnym niż rokującym

chcę jednak zapewnić jej tyle pomocy, ile to możliwe. Walczymy przede wszystkim o komfort. Odróżniam jej fundusz, ponieważ część Darczyńców woli wspierać sterylizacje lub leczenie kotów rokujących. Jeżeli ktoś zechce

dołożyć się do kolejnego rachunku, zapraszam do wpłat:
Fundacja Szanowny Pan Kot
96 2030 0045 1110 0000 0303 8260
tytuł wpłaty: darowizna na cele statutowe Babcia Nova
wtedy z czystym sumieniem skorzystam na rzecz Babci

bez obaw, ze naużywam czyjegoś zaufania