Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 22, 2015 1:00 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Jest troszkę brudna, na początku nieco się bala,ale w końcu podeszła. Moje wolnozyjace wszystkie wyciachane w innych miejscach na osiedlu takze. Wiec albo ktoś podrzucił,albo ma w domu jednorodzinnym. Inaczej tego nie widzę.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 22, 2015 1:01 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Śliczna kota
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Nie mar 22, 2015 6:23 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Gosiu, moge ja do nas zabrać na ciachnięcie
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie mar 22, 2015 10:49 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

byłam dać jeść :-) maleństwo wyszło z budki pojesc i powiedziała trochę na kolanach. Złodziejka bacznie ją obserwuje, wczoraj były noski noski :-D
Krolewicz Latek obrażony :-/
Mala całą noc nigdzie się chyba nie ruszała.

CatAngel

Post » Nie mar 22, 2015 12:42 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Wierzę - w coś muszę wierzyć - że znajdziesz małej super domek .
To musi być trudno tak ja zostawiać... Ale chyba czuje się przynajmniej bezpieczna.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie mar 22, 2015 12:51 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Jest mała, w nietypowym ubarwieniu, jeszcze przed wysypem kociaków; myślę, że dom powinien się w miarę szybko znaleźć :ok:
Dobrze, że reszta bandy jej nie goni i czuje się tam bezpieczna.
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Nie mar 22, 2015 13:27 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Nie mogłam wczoraj o niej zapomnieć :( Podziwiam ją jak się odnalazła wśród koteczków i dołączyła do ich życia. Jaki będzie dla niej plan?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie mar 22, 2015 14:14 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

klaudiafj pisze:Nie mogłam wczoraj o niej zapomnieć :( Podziwiam ją jak się odnalazła wśród koteczków i dołączyła do ich życia. Jaki będzie dla niej plan?

Na razie nie mam nic :(

Jako że do kociej stołówki mam 2min :) mogę co chwilę tam być.Poszłam nie było malutkiej, ale nagle coś miauknęło i wyszła z kociej budki taka śpiąca :) Zlodziejka chyba ją pilnuje :D bo co idę to siedzi na budce :)

morelowa pisze:Wierzę - w coś muszę wierzyć - że znajdziesz małej super domek .
To musi być trudno tak ja zostawiać... Ale chyba czuje się przynajmniej bezpieczna.

Jestem spokojna bo nic jej nie grodzi u nas, ale jest ryzyko że pójdzie gdzieś :( choć całą noc siedziała na miejscu i dzisiejszy dzień też.
Mój jeden rezydent jest dla mnie najważniejszy, nie moge mu dać powodu do tego aby znów zachorował.

zdjecia z dzisiaj :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob kwi 16, 2016 10:01 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Nie mar 22, 2015 14:48 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

cudna jest :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie mar 22, 2015 15:28 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Fajnie, że Złodziejka jej pilnuje to może dzięki temu łatwiej Malutkiej tam na nowym miejscu. Gdzie one siedzą, w piwnicy? Fajne jest to, że kot uczy kota i uczy się od kota, dzięki temu łatwiej się im dostroic do nowych warunków :) Ja wciąż o niej myślę, pytałam małża o trzeciego kota, ale z nim to rozmowa bezcelowa. Też się boje o rezydentkę o Kitulę - ten rok był dla nas trudny. Ile Malutka ma lat? Najfajniej jakby trafiła do domu tymczasowego skoro jest domowa :ok: :ok:

klaudiafj

Post » Nie mar 22, 2015 16:34 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

no coś ty w żadnej piwnicy :-) nie jestem za tym aby koty lazily czy siedziały w piwnicach wystarczajaco sie naszukalam kotow jak okna ludzie otwierali. Dlatego kilka lat temu poprosiliśmy Spółdzielnie o to aby dala siatki na okna piwniczne. No ale ostatnio i tak remonty piwnic były to i nowe okna dali. Na szczęście jak sie je otwiera to szpary sa male koty nie wejda.
Poza tym w piwnicach są trutki,choć nie wiem po kiego grzyba,bo u siebie żadnego szczura nie widziałam.
Koty maja cieple budy wiec zbędne są piwnice :-)

CatAngel

Post » Nie mar 22, 2015 17:03 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Pstrokata jest śliczna ,w dt długo by nie zagrzała miejsca :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie mar 22, 2015 19:06 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała podrzucona TRIKOLORKA

Beton widzialam dlatego tak myslalam :) tak trutki to glupi pomysl!

klaudiafj

Post » Pon mar 23, 2015 18:15 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała TRIKOLORKA-będzie domek :)

:)

Złodziejaszek :D
Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pon mar 23, 2015 18:16 Re: Łatoszek i gromadka :) Mała TRIKOLORKA-będzie domek :)

Złodziejka cudna ale tytuł wątku lepszy ;)

proszę o szczegóły
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]