MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 04, 2015 12:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Więcej ma czarnego, więc chyba pingwinusia :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 04, 2015 12:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

No tak pingwinka Erin :)
a pysiu zobaczcie,białe pufeńki i czarny piepszyk po lewej stronie...
kicikicimiauhau

Post » Nie sty 04, 2015 12:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

...a mnie sie wydaje krowenka...
Kici,
gdzie ona ma te biale majtasy?
Szpiegulo taki wcisniety w grzejnik, chlodno u Ciebie w mieszkaniu?
U mnie dzisiaj bardzo pochmurno i pewnie sie juz nie rozwidni,
witam
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Nie sty 04, 2015 12:46 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Ano, cudowności :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 04, 2015 12:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Obrazek
A ja chcę ten pysio do zalizania.I co teraz zrobisz ? :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 04, 2015 12:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Myszolandia,
pufki biale tak ale majtek nie widze
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Nie sty 04, 2015 12:59 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Może ona na sesję tę zdjęciową stringi założyła i tej białości nikło jest :mrgreen:
Poczekajmy aż te "normalne" założy :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 04, 2015 13:03 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Janinko witam...
Mała ma majtki pod brzusiem takie raczej pół majtki...
u mnie też pochmurno,pogoda wisielcza,wiatr hula,słychać to najmocniej w łazience
Szpiegusek uwielbia ciepło bijące z kaloryfera,to jego pierwsza zima w domu,nigdy tego nie znał :(
on jest naprawdę z biedy,nic nigdy nie użył...
W pokoju mam bardzo ciepło,kaloryfer mam nastawiony na 5 temp ok 24 stopni Calineczka musi mieć cieplutko,a Szpiegusiu korzysta :)
Cześć Myszolandio <3
wklejam majtki Calinki :ryk:
Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Nie sty 04, 2015 13:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

...no, pol - majtki chyba ma, to tak...
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Nie sty 04, 2015 13:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

pół-majtki :ryk: :ryk: :ryk:

Czołem Załoga :1luvu: właśnie,tak w ogóle
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 04, 2015 14:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

kicikicimiauhau pisze:Janinko witam...
Mała ma majtki pod brzusiem takie raczej pół majtki...

Stringi nosi, gowniara?!

Szpiegusek uwielbia ciepło bijące z kaloryfera,to jego pierwsza zima w domu,nigdy tego nie znał :(
W pokoju mam bardzo ciepło,kaloryfer mam nastawiony na 5 temp ok 24 stopni Calineczka musi mieć cieplutko,a Szpiegusiu korzysta :)

Stary dziadek, to i wygrzewac sie lubi. Fajnie, ze mu sie taka emerytura trafila. Juz sie nie uzalaj, ze nie uzyl w zyciu, skoro teraz moze stara dupke przygrzewac i jesc do syta itd. I tak ma lepiej niz wiekszosc dziko zyjacych kotow. Dozyl sedziwego jak na bezdomniaka wieku, a do tego ma emeryture. Inna rzecz, zeby sobie grzbietu nie przypalil :) Bylem u znajomych ostatnio, maja dwa koty, siedzimy i naraz czuje zapach palonego pierza. A to jeden z kotow lazac po regalach ogonem o plomien swieczki zahaczyl. Nic mu sie nie stalo, on nawet sie nie zorientowal ze sie w grilla bawi, tylko troszke sierci na koncu ogona mial przypalonej, no i smrodek sie rozszedl. W ogole zdolny kot, w mlodosci sprobowal wylanego do zlewu Kreta (!) ale na szczescie tylko odrobinki wiec sie wykpil nieduzym oparzeniem paszczy.

Ale az 24 stopnie? U mnie mam 19 i mi za goraco, wiec w podkoszulku po domu chodze (ogolnie lepiej znosze zimno niz upal). Rachunek za ogrzewanie moze byc slony. IMO 20-21 stopni tez starczy a jak malej zimno to sie do ktoregos kota przytuli, albo co, na pewno jej cieplej jak tam w szopie, a tam tez jakos przetrwala, wiec twarda jest. Wiem, ze trzesiesz sie nad nia, ale nie przesadzaj, kotka nie jest umierajaca, czy chora, widac, ze zdrowy stworek, inkubatora nie potrzebuje.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Nie sty 04, 2015 14:37 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

Lifter :mrgreen: :twisted:
Troszkę zimno było więc zagrzałam,po zakręceniu potrzyma trochę

No i tak oto Kochani dotarliśmy do setnej strony
kicikicimiauhau

Post » Nie sty 04, 2015 16:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmierci

KOCHANI!!!
DZIĘKUJĘ WAM ZA OBECNOŚĆ, CIEPŁE SŁOWA, WSPARCIE DUCHOWE I MATERIALNE ♥Dziękuję Wam, że jesteście :201494
Zapraszam Was serdecznie do cz.3 - viewtopic.php?f=1&t=166856

08.10.2014 pożegnałam Ferdusia. Jego śmierć, taka nagła i bezsensowna... Na zawsze pozostanie w naszym sercu i pamięci... :cry:

Zamknęłam. N/K
kicikicimiauhau

[poprzednia]