Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2015 roku
violet pisze:Calineczka miała szczęście![]()
Szczęśliwego Nowego Roku!
lidka02 pisze:Mrozy przyjdą od poniedziałku..
111janina pisze:Czesc,
u mnie straszna sniezyca od rana, drogi zawalone, lekki "minus" ale swiata nie widac.
Dzisiaj obchodzimy urodziny meza, sporzadzam zamowione przez jubilata spaghetti morskie...taaaa...
Jak dzisiaj Calinia?
mar9 pisze:OSTRZEŻENIE:
Przed chwilą miałam telefon w sprawie adopcji. Gość oficjalnie się przyznał, że ma hodowlę węży i potrzebuje dużo kotów, sterylizowane czy nie, bez różnicy. Sterylizowane idą "na pierwszy rzut". Niestety na telefonie nie wyświetlił mi się jego numer telefonu, jedynie NIEZNANY.
Uważajcie bo wygląda na to, że gość uważa, że może tak działać oficjalnie i w ogóle się nie kryje ze swoimi intencjami
kicikicimiauhau pisze:Janinko złóż mężowi ode mnie najserdeczniejsze życzenia.
EDIT
Trzeba być niesamowicie ostrożnym... Gdyby tak Calinka - nawet nie chcę o tym myśleć...Ciekawe, czy jakieś koty dostał?
![]()
Aż strach mysleć...
mar9 pisze:OSTRZEŻENIE:
Przed chwilą miałam telefon w sprawie adopcji. Gość oficjalnie się przyznał, że ma hodowlę węży i potrzebuje dużo kotów, sterylizowane czy nie, bez różnicy. Sterylizowane idą "na pierwszy rzut". Niestety na telefonie nie wyświetlił mi się jego numer telefonu, jedynie NIEZNANY.
Uważajcie bo wygląda na to, że gość uważa, że może tak działać oficjalnie i w ogóle się nie kryje ze swoimi intencjami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Jaga1001, Wix101, Wojtek i 123 gości