MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2015 13:42 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Szkoda słów na takich..ekhem....ludzi. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 02, 2015 14:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Ah...dziewczyny brak mi słów na podłość niektórych ludzi
U nas szaro i pada deszcz,pogoda smętna i ponura :(
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 16:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2015 roku :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt sty 02, 2015 17:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Calineczka miała szczęście :ok:

Szczęśliwego Nowego Roku!
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt sty 02, 2015 18:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

aannee99 pisze:Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2015 roku :)

violet pisze:Calineczka miała szczęście :ok:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Dziękuję Wam z całego serca i również życzę wszystkiego najlepszego i samych radosci w tym nowym roku :201465

Niedawno wróciłam z karmienia bezdomniaczków. Miseczka, której rano nie było (sprawdzałam wszędzie) - teraz była położona na śmietniku 8O Jakieś cuda się dzieją :spin2:

Chyba już ktoś dał spokój z wyrzucaniem budek i stawianiem klatek-łapek , ale to już było totalne przegięcie Domek i miseczki stoją sobie spokojnie, mam nadzieję, ze juz zawsze tak będzie :ok:

Cały czas pada deszcz :placz: Ale pocieszeniem jest, ze nie ma mrozu...
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 18:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Mrozy przyjdą od poniedziałku..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sty 02, 2015 18:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

lidka02 pisze:Mrozy przyjdą od poniedziałku..

Witaj Lidka :201461
Mam nadzieję, ze nie :( Albo ze chociaz nie będą duzo ponizej zera :|
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 18:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Witaj , to zima .Zobaczymy jak będzie :|
Oby wiosna była jak najwcześniej , nie cierpie zimna ...
Chyba mam coś z kota :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sty 02, 2015 19:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

Czesc,
u mnie straszna sniezyca od rana, drogi zawalone, lekki "minus" ale swiata nie widac.
Dzisiaj obchodzimy urodziny meza, sporzadzam zamowione przez jubilata spaghetti morskie...taaaa...
Jak dzisiaj Calinia?
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pt sty 02, 2015 20:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

Janinko cześć...
Malutka czuje się dobrze,jest wesolutka...
ale jeszcze bardzo delikatna i maleńka...
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 20:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

111janina pisze:Czesc,
u mnie straszna sniezyca od rana, drogi zawalone, lekki "minus" ale swiata nie widac.
Dzisiaj obchodzimy urodziny meza, sporzadzam zamowione przez jubilata spaghetti morskie...taaaa...
Jak dzisiaj Calinia?

Dla męża 100 lat :birthday:
a co to za potrawa :strach:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pt sty 02, 2015 20:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

Janinko złóż mężowi ode mnie najserdeczniejsze życzenia. :birthday:
EDIT
Trzeba być niesamowicie ostrożnym... Gdyby tak Calinka - nawet nie chcę o tym myśleć... :cry: Ciekawe, czy jakieś koty dostał? :cry: :evil: Aż strach mysleć...
mar9 pisze:OSTRZEŻENIE:
Przed chwilą miałam telefon w sprawie adopcji. Gość oficjalnie się przyznał, że ma hodowlę węży i potrzebuje dużo kotów, sterylizowane czy nie, bez różnicy. Sterylizowane idą "na pierwszy rzut". Niestety na telefonie nie wyświetlił mi się jego numer telefonu, jedynie NIEZNANY.
Uważajcie bo wygląda na to, że gość uważa, że może tak działać oficjalnie i w ogóle się nie kryje ze swoimi intencjami
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 21:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

Dzieki Wiesiaczku i Kici, przekaze, on jest w "temacie" bo mu czytam czasem i wie, ze ja buszuje w tych tematach.
Potrawa to bardzo proste speghetti;
papryczke chilli, czosnek - pociac drobno,
zeszklic na oliwie,
wylaczyc pod patelnia i dodac posiekana natke pietruszki,
puszeczke tunczyka z zalewy w wodzie, wymieszac dokladnie i anchoix (ja przecinam na 3 kazdy pasek anchoix).
Wrzucic ugotowany makaron spaghetti, wymieszac, wylozyc i mozna posypac dodatkowo startym serem (ja nie uzywam parmezanu) i drobniutko skrojona natka.
Bardzo szybkie, proste, tanie i smaczne - polecam.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Pt sty 02, 2015 21:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

kicikicimiauhau pisze:Janinko złóż mężowi ode mnie najserdeczniejsze życzenia. :birthday:
EDIT
Trzeba być niesamowicie ostrożnym... Gdyby tak Calinka - nawet nie chcę o tym myśleć... :cry: Ciekawe, czy jakieś koty dostał? :cry: :evil: Aż strach mysleć...
mar9 pisze:OSTRZEŻENIE:
Przed chwilą miałam telefon w sprawie adopcji. Gość oficjalnie się przyznał, że ma hodowlę węży i potrzebuje dużo kotów, sterylizowane czy nie, bez różnicy. Sterylizowane idą "na pierwszy rzut". Niestety na telefonie nie wyświetlił mi się jego numer telefonu, jedynie NIEZNANY.
Uważajcie bo wygląda na to, że gość uważa, że może tak działać oficjalnie i w ogóle się nie kryje ze swoimi intencjami

Kici,
widzialam to ogloszenie dawno temu (i ostrzezenie pod nim),
mysle, ze moze wlasnie Tobie ktos (z "zyczliwych" znajomych moze) wyslal je jako zart,
zartownisiow nie brakuje a osoby bardzo empatyczne glownie bywaja ich ofiara, nie wiem....
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Sob sty 03, 2015 12:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Calineczka - maleńkie kocie dzieck

Witam cieplutko :1luvu:
Szpieguś za emeryturkę zakupił sobie ponad 1kg wołowinki, poporcjowałam i zamroziłam, żeby mu codziennie wyciągać porcyjkę :) Podzielił się troszkę z Guciem i Pandziakiem.
Wklejam rozliczenia dla jasnosci ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]