MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 01, 2015 18:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

a ja chcę i żondam wręcz,żebyś ją wycałowała,tak wiesz,po mojemu :mrgreen:
czyli od stóp do głów :mrgreen:
a pysia to tak naokoło :mrgreen: i na końcu wprost w usteczka

Puchaś <3 <3 <3
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 01, 2015 19:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Myszolandia pisze:a ja chcę i żondam wręcz,żebyś ją wycałowała,tak wiesz,po mojemu :mrgreen:
czyli od stóp do głów :mrgreen:
a pysia to tak naokoło :mrgreen: i na końcu wprost w usteczka

Puchaś <3 <3 <3

Masz to jak w banku :1luvu: Poczekam, az dziecinka się obudzi :)

Też wymiziaj Misię :201461 To taka kochana burania :love:
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 19:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Obrazek
Okruszek swiatecznie wita malenka Calinke
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Czw sty 01, 2015 19:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

111janina pisze:Obrazek
Okruszek swiatecznie wita malenka Calinke

Kochany olbrzymek <3
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 20:40 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Fajne foty. A koty cudne :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 01, 2015 21:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Erin pisze:Fajne foty. A koty cudne :)

:201446
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 22:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

kicikicimiauhau pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

O Boszeeeeee w życiu nie widziałam czegoś bardziej uroczego!!! Chyba nigdy tak małego kiciusia! Dziecinko Kochana rośnij zdrowo najukochańsza maleńka koteczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 01, 2015 22:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Śliczny słodki szkrabek :D i miał ogromne szczęście, że trafił na taką osobę jak Kici :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sty 01, 2015 23:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Kochani...
chyba każdy,kto byłby na moim miejscu zrobiliłby to samo co ja
Ta bezbronna dziewczyneczka nie miała za dużo czasu :(
Za parę dni kupię jej wyprawkę dla bobasków <3
myślę o karmie royal canin weaning,malutka musi się teraz dobrze odżywiać, kochane słoneczko.
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 23:13 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Calineczka, cudo przepiękne :love:
I Puchatek przepiękny :love:
Wszystkie koty piękne i kochane :1luvu:
Ja wczoraj wieczorem żadnych bezdomniaczków nie widziałam, wszystkie schowały się gdzieś ze strachu, przerażenia :( Widziałam natomiast dużo ptaków, biednych, skołowanych, latających nerwowo w środku nocy :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 01, 2015 23:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Bulba :1luvu:
U mnie od jakiegos czasu coraz mniej ptaków widuję... Kiedys zimą latało mnóstwo pięknych sikorek, wron, kruków.. Na balkonie stawiałam karmnik, zawieszałam kule, teraz juz nie, bo zadne ptaki nie przychodzą :(
Na jednej kociej stołówce przyuwazyłam kilka kosów plus tradycyjnie dwie wredne sroki (nawet koty potrafią z krzykiem gonić :strach: - ale szkoda mi ich jednak, bo też cierpią głód i zimno.
), zawsze trochę resztek po bezdomniaczkach podjedzą..
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 11:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Śliczna malunia! :D Już powinnaś ją zacząć ogłaszać, niech się o nią zabijają! :mrgreen:
Witamy się po raz pierwszy tego roku! :201446
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 02, 2015 12:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Kici, a puszki jakieś dajesz kociastym? Jakie lubią?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 02, 2015 13:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Witajcie Kochani,
Erin - moi podopieczni jedzą wszystkie puszki, nie wybrzydzają, są bezproblemowi :ok:
Kalair :1luvu: witaj w Nowym Roku, wszystkiego dobrego Ci życzę z całego serca...
Maleńka dziś zjadła troszeńkę ugotowanego indyczka, to jej pierwsze mięsko,rozrabia ten mały urwisek :wink:
Dziękuję z całego serca kotydwa12 za wpłatę dla.kochanego staruszka Szpiegusia w kwocie 85zł :201465 :201494
U nas dzisiaj odwilż, pada deszcz, ale na szczęscie zrobiło się cieplej. Rano u Dzikuski i Longmana pod śmietnikiem nie było mojej miski na jedzonko, była solidna i metalowa, musiały zjeść w plastikowym pojemniczku :( Ktos złosliwy wyrzucil akurat tę moją :|
kicikicimiauhau

Post » Pt sty 02, 2015 13:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

kalair pisze:już powinnaś ją zacząć ogłaszać, niech się o nią zabijają! :mrgreen:

Nooo,tzw wcześniejsza rezerwacja :mrgreen: Dobrze Bożenak radzi,dobrze :ok:
Tylko jak będziesz ogłoszenia dawać to na końcu dopisz, " po kolei psze pańśtwa,po kolei " :mrgreen:
Nie zapomnisz o tym dopisku ? :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok:

A miskę albo wyrzucił,albo ukradł
Kiedyś widziałam koło nas,jak była wystawiona taka solidna salaterka z wodą dla ptaków na upały i widziałam jedną gwiazdę jak cap,tę salaterkę
Mówię jej,ze zdaje się była w niej woda dla ptaków ? a ta najpierw jej nie obejrzała,potem przy mnie ją ogląda i z jednej strony ukrychnięta była,rzuciła tę salaterkę i jak wyrwała dzidę,to tylko się kurzyło .Widuję ją nieraz ,to chyba ze wstydu unika mnie jak może
Wziełam kopnęłam się do domu,przyniosłam wtedy wody i wlałam w tę michę

Bry :1luvu: u nas leje i wieje :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]