MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 28, 2014 11:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Kicikici ja bym zgłosiła ten fakt do straży miejskiej lub policji. Może w innych miejscach karmienia w mieście też były takie łapki montowane. Zimno się zrobiło to i zapotrzebowanie na kocie skórki wzrosło. :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie gru 28, 2014 12:46 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Misiuniu Kochany żyj nam sto latek w zdrowiu i szczęściu :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: :birthday:

Ja też mówiłam, żeby to zgłosić - dziś pułapka (po co?) a jutro te koty otrują. Załamywaniem rąk nic się nie wskóra - trzeba konkretnych działań - bo ten zwyrodnialec widzi to i czuje się bezkarny. Np administracja mogłaby podbić pieczątką kartki, które rozwiesiłoby się po klatkach informujące, że koty wolno żyjące mają prawo być dokarmiane czy coś w tym stylu. Jak policja przyjedzie raz, drugi to też ten zwyrodnialec będzie się miał na baczności. Czy nie da sie kotów karmić w ustronnym miejscu, z dala od ludzi? Budki takie pięknie ocieplane zawsze będą kusić choćby nastolatków do niszczenia tak jak nowe przystanki czy pomalowane ściany.
Niestety z tymi skórkami to prawda, pieski topią na smalec. To już nie jest chore... to psychiczne a tacy żyją wśród nas :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 28, 2014 12:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Najlepsze życzenia dla MISIACZKA :birthday: i dużo :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie gru 28, 2014 13:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Kochany MISIU, życze Ci zdrówka i dużo smakołyków :birthday: :balony: :birthday:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Nie gru 28, 2014 13:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Dzień dobry w niedzielne południe...
Bezdomniaczki,na które była zastawiona ta pułapka są w miejscu raczej ustronnym,nie kręci się tam wiele ludzi...
Tam nigdy nie było problemu,zaczęło się od pewnego czasu.
Tam nie ma bloków,nie ma kogo uświadamiać...
Podczas karmienia rzadko spotykam tam ludzi,jest spokojnie...może aż za spokojnie
Ten ktoś tam celowo przychodzi,każda postawiona budka jest od razu wyrzucana,ktoś dziennie patroluje to miejsce...
Janinko,Klaudiu,Gosiu,wiesiaczku <3
Misiuniek dziękuje za życzenia...
kicikicimiauhau

Post » Nie gru 28, 2014 13:08 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Najlepsze życzenia dla Misia!

Obrazek

:201439 Sto lat, sto lat...
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie gru 28, 2014 16:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Najlepszego Misiulku :birthday: :torte: :balony:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 28, 2014 16:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Misiaku!! dużo zdrówka, radości, nieustających zabaw z kocimi futerkami, dużo głaskania, drapania za uszkiem i pod bródką i samych psich radości każdego dnia <3 :1luvu: :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie gru 28, 2014 19:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za cudowne życzenia dla Misieńka <3
u mnie dzisiaj tak zimno :( tak potwornie zimno,ręce miałam tak skostniałe,że nawet nie umiałam nałożyć jedzenia bezdomnym...straszny ból,największy jak odmarzają już w domu
Najbardziej żal mi tego jednego stadka,bo nie ma gdzie postawić im budki...od razu jest wyrzucona..
biedne dziewczynki czekały już pod autami...tak mi ich szkoda...
niewiem komu tak bardzo zależy,aby te kotki nie miały schronienia,choćby nawet na.czas czekania na jedzenie.
Nałożyłam im jedzonko i czekałam aż zjedzą,chcę mieć pewność,że nie wyrzucą,że koty napewno zjadły to co im dałam
teraz dziennie będę czekać tak długo,aż zjedzą...
kicikicimiauhau

Post » Nie gru 28, 2014 20:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

W stadku bezdomniaczkow (z przed paru dni) zauwazylam Bialasie, te koteczke z szara kokardka nad prawym okiem
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Nie gru 28, 2014 21:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Tak, Janinko, to Bialasia. Jakis czas temu zostala wysterylizowana :ok: Pojawila się jako bardzo dzika kociczka (na początku myslalam, ze to kocurek), przyszla z jakiegos miejsca, byla bardzo chudziutka :( Teraz jest z niej ogromna baba jak wór :mrgreen: Zarlok z niej przeogromny :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wieczorne zabawy Puchatka :)
Zaraz wkleję kilka fot Bialasi :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Nie gru 28, 2014 21:13 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

O rany, ja jak zawsze spóźniona :oops:

Misiu wszystkiego co najlepsiejsze :mrgreen: :balony: :birthday: :balony: :balony: :balony:
Dużo dużo zdrowia i kociej radości :)

Jak tam u Ciebie Beatko? :)
Też tyle śniegu u Was napadało? ;)

Puchatek jest boski po prostu, aż dziw, że taki piękny kocurek siedział na podwórku....

Miziamy i pozdrawiamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie gru 28, 2014 21:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Witaj Kasieńko :1luvu:
u nas też śnieg i strasznie zimno...
Puchatek jest bardzo piękny i cudownie łagodny...
Najważniejsze,że już kochany i bezpieczny <3
uwielbia czesanie i jedzonko,wyleguje się na łóżku,bawi się
przekochana przytulanka
kicikicimiauhau

Post » Nie gru 28, 2014 21:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - same smutki...; MIŚ ma urodziny

Piekna na zdjeciu nr3, Bialasia
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

[poprzednia][następna]