- niech kot pije na zdrowie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze::lol: zawsze się cieszę Bożenko, jak moje rady komuś się przydają!
kropkaXL pisze::lol: zawsze się cieszę Bożenko, jak moje rady komuś się przydają!
phantasmagori pisze:kropkaXL pisze::lol: zawsze się cieszę Bożenko, jak moje rady komuś się przydają!
Też mam ten transporterek i gałka mi się urwała bardzo szybko, bo jednak trochę siły trzeba włożyć aby pociągnąć ten pręt![]()
Nauczyłam się wyciągać bez gałki, łapiąc palcami za sam pręt. Kwestia wprawy i wymaga siły w palcach. Sprawdza się, gdy można to zrobić na spokojnie i w domu, nie gdy palce zgrabiałe przy łapance.
Uchwyty meblowe to świetny pomysł, niestety będą się szybko wyrabiały bo gwint jest z tych drobnychAle zawsze taniej niż nowy transporter
![]()
Wszystkie koty cudne i że tak powiem "wyczesane" ale Laluś z tą swoją czapeczką na łepetynce i oczkami cudnymi...![]()
![]()
![]()
111janina pisze:Lalus (w serduszku) patrzy takimi oczami, takim wzrokiem...jak czlowiek
miszelina pisze:Laluś jest cudny
pwpw pisze:Mam na zbyciu takie drzwiczki od czarnego, ale to chyba to samo. Tylko uzgodnijcie do kogo wysłać.
(Mój popękał przy pierwszej wizycie, nie polecam zatem tego transportera, ale drzwiczki nówka raz użyta.)
pwpw pisze:pwpw pisze:Mam na zbyciu takie drzwiczki od czarnego, ale to chyba to samo. Tylko uzgodnijcie do kogo wysłać.
(Mój popękał przy pierwszej wizycie, nie polecam zatem tego transportera, ale drzwiczki nówka raz użyta.)
Kurcze, sorry.. sprawdziłam zooplus i jednak różnią się rozmiarówką: http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... r_dla_kota Biały jest mniejszy, nie wiem, jak drzwiczki?
W każdym razie oferta to drzwiczki z tego czarnego (większego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 92 gości