MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 19, 2014 19:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

"111janina - Puszek dziękuje Ci z całego serduszka za 50zł na wodę Jana i żwirek <3 :kotek:"

- niech kot pije na zdrowie
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pt gru 19, 2014 19:46 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

kropkaXL pisze::lol: zawsze się cieszę Bożenko, jak moje rady komuś się przydają!

A Twoje są naprawę genialne, a niby proste. W domu cuda robisz. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 19, 2014 19:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Bo na te proste rzeczy najtrudniej wpaść :D
Mnie życie nauczyło, ale i specyficzny dar-mam to po Tacie-On tez miał zawsze proste i dobre pomysły.
Zawsze staram sie zrobić jak najwięcej własnymi rękoma, by nie wyrzucac pieniędzy. Nie zawsze sie udaje, ale chociaż próbuję. Dlatego piszcie dziewczyny o problemach z martwymi przedmiotami-czasem da się je ożywić w prosty i tani sposób.
Zawsze chetnie doradzę, o ile będę miała pomysła 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 19, 2014 19:54 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

kropkaXL pisze::lol: zawsze się cieszę Bożenko, jak moje rady komuś się przydają!

Też mam ten transporterek i gałka mi się urwała bardzo szybko, bo jednak trochę siły trzeba włożyć aby pociągnąć ten pręt :(
Nauczyłam się wyciągać bez gałki, łapiąc palcami za sam pręt. Kwestia wprawy i wymaga siły w palcach. Sprawdza się, gdy można to zrobić na spokojnie i w domu, nie gdy palce zgrabiałe przy łapance.
Uchwyty meblowe to świetny pomysł, niestety będą się szybko wyrabiały bo gwint jest z tych drobnych :( Ale zawsze taniej niż nowy transporter :ok:

Wszystkie koty cudne i że tak powiem "wyczesane" ale Laluś z tą swoją czapeczką na łepetynce i oczkami cudnymi... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt gru 19, 2014 20:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Phanta, ale zawsze mozna je w środku uszczelnić-nawet szpachlą acrylową, klejem, czym sie da-ja tak swego czasu reanimowałam nietypową pokrywkę do garnka-za diabła żaden uchwyt nie pasował, bo to była jakas "przedwojenna" :lol: pokrywka.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 19, 2014 20:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

phantasmagori pisze:

Też mam ten transporterek i gałka mi się urwała bardzo szybko, bo jednak trochę siły trzeba włożyć aby pociągnąć ten pręt :(
Nauczyłam się wyciągać bez gałki, łapiąc palcami za sam pręt. Kwestia wprawy i wymaga siły w palcach. Sprawdza się, gdy można to zrobić na spokojnie i w domu, nie gdy palce zgrabiałe przy łapance.
Uchwyty meblowe to świetny pomysł, niestety będą się szybko wyrabiały bo gwint jest z tych drobnych :( Ale zawsze taniej niż nowy transporter :ok:

Wszystkie koty cudne i że tak powiem "wyczesane" ale Laluś z tą swoją czapeczką na łepetynce i oczkami cudnymi... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D

Kupię jakiś mocny klej i będzie ok, bo transporterek jest świetny :ok:
KropkaXL :idea: :mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 19, 2014 20:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Dziś bezdomniaczkom na obiad przygotowałam mięsko z kurczaka, zmieszałam z puszeczkami Butchers i C.osmą sardynkową :D Bardzo im zasmakowalo…
Na śniadanko dostają więcej suchego i mniej mokrego, ale obiadek jest zawsze obfitszy, bo czekają na ciepłe, domowe jedzonko :kotek:
Teraz pada deszcz… :(
Mam jeszcze troszkę fotek z dzisiaj, szybciutko wstawię i zmykam…

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szykujemy obiadek dla Bezdomniaczków :201461

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Misiu i jego selfie 8)

Obrazek

Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 19, 2014 20:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Lalus (w serduszku) patrzy takimi oczami, takim wzrokiem...jak czlowiek
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pt gru 19, 2014 20:43 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Laluś jest cudny :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt gru 19, 2014 20:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

111janina pisze:Lalus (w serduszku) patrzy takimi oczami, takim wzrokiem...jak czlowiek

miszelina pisze:Laluś jest cudny :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

=====================================

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 19, 2014 20:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Mam na zbyciu takie drzwiczki od czarnego, ale to chyba to samo. Tylko uzgodnijcie do kogo wysłać.
(Mój popękał przy pierwszej wizycie, nie polecam zatem tego transportera, ale drzwiczki nówka raz użyta.)
pwpw

Post » Pt gru 19, 2014 20:48 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Puchatek tak szybko stał się kotem domowym mimo podwórkowego życiorysu. On wygląda jak brat mojej Pusi. A Pusieńka nadal nie lubi brania na ręce a jak ją wycałuję
i wygłaskam to myje się ok 10 minut.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 19, 2014 20:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

pwpw pisze:Mam na zbyciu takie drzwiczki od czarnego, ale to chyba to samo. Tylko uzgodnijcie do kogo wysłać.
(Mój popękał przy pierwszej wizycie, nie polecam zatem tego transportera, ale drzwiczki nówka raz użyta.)

Kurcze, sorry.. sprawdziłam zooplus i jednak różnią się rozmiarówką: http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... r_dla_kota Biały jest mniejszy, nie wiem, jak drzwiczki?
W każdym razie oferta to drzwiczki z tego czarnego (większego) :!:
pwpw

Post » Pt gru 19, 2014 20:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

pwpw pisze:
pwpw pisze:Mam na zbyciu takie drzwiczki od czarnego, ale to chyba to samo. Tylko uzgodnijcie do kogo wysłać.

Kurcze, sorry.. sprawdziłam zooplus i jednak różnią się rozmiarówką: http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... r_dla_kota Biały jest mniejszy, nie wiem, jak drzwiczki?
W każdym razie oferta to drzwiczki z tego czarnego (większego) :!:

pwpw, jakbyś mogła - sprawdź, czy się zgadzają: wraz z wystającymi drutami 24,5cm od góry do dołu, ok.23cm pośrodku w poziomie
Jeśli się będzie zgadzać, chętnie przyjmę - bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
----------------------------------------
CD.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt gru 19, 2014 21:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY [2] Zimowe wyznania żebraczki :(

Kicikicimiauhau
Niestety są za duże ( szerokość 25,5, wysokość strona bez gałki 27, strona z gałką 29)... Wybacz, ale już dziś słabo kontaktuje i nie sprawdziłam, tylko w ciemno założyłam, że czarny jest taki sam jak biały :oops:
W każdy razie jak ktoś ma czarny bez drzwiczek, to spokojnie prześlę. Mi są niepotrzebne (plastik popękał). /Ścigać mnie na pw/.
pwpw

[poprzednia][następna]