Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:NITKA/KARINKA pisze:[size=150]MOTTO FORUM MIAU.PL:
Nie przygarniaj więcej kotów na stałe, jeśli trafi się jakiś kot w pilnej potrzebie szukaj mu innego domu.
Jeśli któryś z Twoich rezydentów może być wyadoptowany- to zrób to.
Na takich warunkach zostajesz na Forum Miau.
[/color]
Dobrze zrozumiałam? Jeśli Beata nie wyadoptuje któregoś ze swoich zwierząt to Ty ją usuniesz z miau?
No to chyba będziesz musiała trochę więcej usunąć użytkowników.
Femka pisze:Jeśli przejdziemy na rozmowę na poziomie ogólników, to ja służę uprzejmie opowieściami z życia o tych "potrzebujących każdej pracy".
Konkret to wiszące na wszystkich portalach liczne oferty pracy i konkretni pracodawcy borykający się z problemami z realizacją zadań z braku ludzi. I nie muszę rezydować na Śląsku, żeby orientować się w tych realiach, nie te czasy
Femka pisze:Zresztą nie odbiegajmy od wątku. Gdzie ostatnio autorka starała się o pracę, w jakiej firmie pytała, gdzie wysłała aplikację, czy próbowała korzystać z pomocy w urzędzie pracy?
Femka pisze:W ten sposób wypowiadają się mieszkańcy wszystkich regionów niezależnie od sytuacji na rynku pracy, z przyzwyczajenia. Tymczasem sytuacja diametralnie się zmieniła, zniknął pretekst bezrobocia. Owszem, istnieją enklawy, gdzie ciągle jest bardzo źle. Ale akurat Śląska to zupełnie nie dotyczy.
Edit: Ja nie wiem lepiej. Opieram się na konkretnej wiedzy, a nie opowieściach z serii "wszyscy wiedzą".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 157 gości