fiona.22 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
Koteczka słodka, 160 zł to nawet jak na komercyjną cenę za sterylkę dużo.
Dopiszę kotkę do listy PS.

Moderator: Estraven
fiona.22 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł

fiona.22 pisze:Gem pisze:A podałaś link do tego wątku w głównym kieleckim?
Oczywiście, że takPierwszy raz pojawił się 22.08 pod zdjęciami Mini w kaftaniku str 34 a potem jeszcze 11.09 w poście z linkami do bazarków na samej górze .
Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł

Gem pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
Jak rozumiem, Powszechna Sterylizacja daje 120 zł. W takim takim razie ja dorzucę brakujące 40. Sorry, że nie więcej, ale moje koty też kosztują. A trochę ich mam
PS Alaya, w moim osiedlowym Tesco kupiłem laserek za 18 zł.
 Ja w tym miesiącu, poza zadeklarowanymi 20 zł na hotelik, nie dam rady więcej dorzucić
 Ja w tym miesiącu, poza zadeklarowanymi 20 zł na hotelik, nie dam rady więcej dorzucić  

Jest wielkości mojego pięciomiesięcznego tymczasa
  Jest wielkości mojego pięciomiesięcznego tymczasa  Na zdjęciach to Młoda jest dużą kotką.
 Na zdjęciach to Młoda jest dużą kotką.  Jak na pierwsze spotkanie z zupełnie obcą osobą po tak długim czasie na ulicy i tak kicia reaguje bardzo dobrze. Daje się głaskać a na całą resztę zachowań myślę, że potrzebny jest jeszcze czas, żeby kicia nauczyła się jak wypada a jak nie wypada się zachowywać.
   Jak na pierwsze spotkanie z zupełnie obcą osobą po tak długim czasie na ulicy i tak kicia reaguje bardzo dobrze. Daje się głaskać a na całą resztę zachowań myślę, że potrzebny jest jeszcze czas, żeby kicia nauczyła się jak wypada a jak nie wypada się zachowywać. 

fiona.22 pisze:Gdyby wcześniej do zdjęć nie było opisu chyba byłby mały problem z odgadnięciem która kicia jest Piką a która dzieckiem
Oto zagadka pt. "Znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się koty"
 Corcia rozni sie od mamy plamka na udku - kolo ogonka - wiecej roznic nie widze. Mamusia nie moze wyprzec sie coreczki
 Corcia rozni sie od mamy plamka na udku - kolo ogonka - wiecej roznic nie widze. Mamusia nie moze wyprzec sie coreczki 
 .
. 

Trzymam kciuki za pomyślną sterylkę.Jak oczko Morenki ? Dużo głasków dla Koteczki i Jej Mamusi-Piki.
 Trzymam kciuki za pomyślną sterylkę.Jak oczko Morenki ? Dużo głasków dla Koteczki i Jej Mamusi-Piki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości