fiona.22 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
Koteczka słodka, 160 zł to nawet jak na komercyjną cenę za sterylkę dużo.
Dopiszę kotkę do listy PS.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
fiona.22 pisze:Gem pisze:A podałaś link do tego wątku w głównym kieleckim?
Oczywiście, że takPierwszy raz pojawił się 22.08 pod zdjęciami Mini w kaftaniku str 34 a potem jeszcze 11.09 w poście z linkami do bazarków na samej górze .
Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
Gem pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Panią doktor na temat sterylizacji i promocyjna cena za zabieg kici to 160 zł
Jak rozumiem, Powszechna Sterylizacja daje 120 zł. W takim takim razie ja dorzucę brakujące 40. Sorry, że nie więcej, ale moje koty też kosztują. A trochę ich mam
PS Alaya, w moim osiedlowym Tesco kupiłem laserek za 18 zł.
fiona.22 pisze:Gdyby wcześniej do zdjęć nie było opisu chyba byłby mały problem z odgadnięciem która kicia jest Piką a która dzieckiem![]()
Oto zagadka pt. "Znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się koty"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Marmotka, Meteorolog1, MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 120 gości