MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 06, 2014 13:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Nawet nikt nie raczył tego biednego umęczonego ciałka przenieść na chodnik,tyle krwi co tam było,te oczy...nie umiem przestać myśleć..mógł żyć,ale widocznie ktoś chciał innaczej...specjalnie przyśpieszył i odjechał,nawet nie zabrał koteńka z jezdni,a gdyby żył? też pewnie by go zostawił bez pomocy..ah ten świat...czy jest w nim jeszcze miejsce dla nas?
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 06, 2014 14:05 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Niestety po tym co widzę, obserwuję... dochodzę do wniosku, że świat byłby piękniejszy bez nas :(
Śledzę różne organizacje i fundacje, również te zajmujące się dzikimi zwierzętami i czasem po prostu łzy same się cisną do oczu widząc ludzkie okrucieństwo...

Przynajmniej tyle, że jest jednak garstka ludzi, którym los zwierzaków nie jest obojętny, daje to jakąś nadzieję...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 06, 2014 14:34 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

tak samo było z kotem z mojej ulicy.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob wrz 06, 2014 15:03 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Kici napisala m. in. "... gdybym była prędzej, parę minut :cry:"

- Kici,
moj maz powiedzial, ze takie osoby jak Ty i ja.....
takim osobom jest bardzo ciezko w zyciu
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Sob wrz 06, 2014 15:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Janinko, nie umiem nie pomóc,nie myślę wtedy,że nie mogę,nie mam gdzie,że brakuje kasy,nadmiar kotów...i tak odejść...obrócić się na pięcie i zostawić zwierzę w cierpieniu,bólu,albo zadzwonić po schronisko,nie mogę...po prostu nie mogę....
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 06, 2014 15:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

kicikicimiauhau pisze:Janinko, nie umiem nie pomóc,nie myślę wtedy,że nie mogę,nie mam gdzie,że brakuje kasy,nadmiar kotów...i tak odejść...obrócić się na pięcie i zostawić zwierzę w cierpieniu,bólu,albo zadzwonić po schronisko,nie mogę...po prostu nie mogę....

-rozumiem Cie,
dlatego jest tak bardzo ciezko
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Sob wrz 06, 2014 18:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Zdjęć dzisiaj więcej :kotek:
Lenka i Ferdek - jak to rodzenstwo - od kłotni do zgody itd. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ferdek; Misiu i Szpiegulek pochlaniają wiedzę :D , Gretka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pieciu nas w jednym miejscu stoi :ryk: , Puszeniek, Ferd, Lenia, Pandziak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W okienku :)
Obrazek
Nowa i Zajączek :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Longman w towarzystwie Misia :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czarnuszki
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Stadko Czarnuszki+Bieluszki - te dziksze
Obrazek
Tutaj Mała Kicia zjadla w malenkiej porcki sproszkowany antybiotyk :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Króweczki :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Rodzina Puszka ;)

Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 06, 2014 20:10 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Ooo ile fotek :D

Domowa gromadka jak zawsze cudna ;)
Obrazek
To zdjęcie super, rzadko udaje się uchwycić zabawę :D

Czarnuszki i buraski to takie dwa kocie gangi ? :D
Fajnie wcinają i widać po nich, że ktoś o nie dba :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 06, 2014 20:37 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Czarnuszki kiedyś przymierały głodem nim się o nich dowiedziałam :( były głodne,zaniedbane,miały zaropiałe oczka,matową nastroszoną sierść i były niewysterylizowane...na początku było ciężko,bo "ludzie stamtąd" umilali mi życie...mija już trzeci rok jak ich dokarmiam...
Buraski to kotki drukarniane też łatwego życia nie miały -trucie,zakazy dokarmiania ,najazdy schroniska,źli ludzie...tak było jeszcze parę lat temu...
Puszek 15 września będzie miał urodziny - 8 lat jak jest w domku :1luvu: <3
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 06, 2014 21:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Super zdjecia,
przepiekne szarosci i taki jeden bielutki z szarym ogonkiem i latka na czole,
albo te krowki...piekne,
wszystkie kotki sa piekne,
a te zaopiekowane przez Beate?....przepiekne
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Nie wrz 07, 2014 8:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Rilla07 pisze:Niestety po tym co widzę, obserwuję... dochodzę do wniosku, że świat byłby piękniejszy bez nas :(
Śledzę różne organizacje i fundacje, również te zajmujące się dzikimi zwierzętami i czasem po prostu łzy same się cisną do oczu widząc ludzkie okrucieństwo...

Przynajmniej tyle, że jest jednak garstka ludzi, którym los zwierzaków nie jest obojętny, daje to jakąś nadzieję...

Też tak mówię czasami, że człowiek to jest nie wiadomo po co... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie wrz 07, 2014 9:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 07, 2014 10:00 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Morze kotów... BŁAGAM, wspomóż karmą..

Gucio dzisiaj rano z kaszlu zwymiotował. :( Jutro jadę do Gliwic do weta, bo boję się o staruszka..Gucio ma zaparcie,nie umie zrobić kupy :( zapytam weta o Rc fibre response...jak oddycha to mu chrapie w nosie..oby pogoda dopisała,bo jutro nas czeka długa podróż...kupię też antybiotyki dla bezdomnych przyjaciół w razie kataru oraz witaminy WitaVet energia...
Witaj Erin :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 07, 2014 12:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Gucio chory, jutro wet :( Prosimy o kc

Miau dobry! :201461
Biedny Guciolek :( Oby szybko doszedł do siebie :ok:
RC Fibre jest niezłe na zaparcia, chociaż nie każdą nową karmę koty chcą jeść, więc może uda Ci się kupić małe opakowanie.
A na przytkany nosek ja stosuję Vetomune albo zwykły rutinoscorbin. Jeśli wet coś Ci da na infekcję, poproś o dofinansowanie z funduszu Immunologicznego: viewtopic.php?f=1&t=161954&start=75

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 07, 2014 12:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Gucio chory, jutro wet :( Prosimy o kc

Z Guciem nie ma najmniejszych problemów, jeśli chodzi o jedzonko, w ogóle nie wybrzydza... W nosku mu tak "furczy", ale nie kicha jako tako.Najbardziej martwi mnie ten kaszel, wczoraj było lepiej, a dziś znów... :( kaszel przeokropny taki ciężki :( dziękuję Erin <3 Gucik jest wiekowy, także nie można nic lekceważyć... Ale musi być dobrze :ok:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]