Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2014 7:14 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ja też poznałam Dorcie osobiście :) jest wspaniała :1luvu: a Dorcie chyba trzeba zabrać na siłę jak oo dobroci nie będzie chciała ;)
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lip 08, 2014 7:49 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

villemo5 pisze:Dorcia44 ale Ci tu słodzą od kilku dni :twisted:
No domowa, mają TROCHĘ racji 8)

Wybacz mi głupotę, ale mam wolne.

aż jestem zawstydzona na amena :oops: chyba kcą po kotecku :twisted:

Masz wolne ? to może warszawka 8)
tyle że ja zdycham na tą pogodę :cry: znów noc w plecy :(

Kociaki nie chcą jeść ,Ciastek to jeszcze ,ale ta mała porcelanowa lalunie nic ..nie wiem czy to wina kuraka gotowanego z indykiem ? bo indykiem plują :roll: czy inny pierun ,puszkę a i owszem jadła ,tyle że na dziś już nie mam puszeczek :|
Czekam na dostawę.
Przetrzymam @ :twisted:

ja tak bardzo nie lubię jak maluchy nie jedzą :placz: tak się boję :placz:

Co do 13 ,naprawdę pracuję ,wrócę i będę zdechła ,ale opcja zapakować kuperki do auta i podjechać do mnie ,poznać obrzydliwe stwory i okropnego ,upierdliwego Tytka i jeszcze bardziej upierdliwego Kleszcza .
Od Kuby do mnie rzut beretem .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 08, 2014 9:08 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Bry goraco :roll:

Koty głodne, rudy nabuzowany a na pobranie krwi dopiero za godzinę :evil:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto lip 08, 2014 11:03 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

a nas niestety czeka wizyta u weta :placz:
Teraz Jagódka nawet chciała zjeść ale tylko popatrzyła i odeszła ,za to chętnie conva wypiła ,czyli coś się dzieje ,to samo Ciasteczko :placz:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 08, 2014 14:24 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Pani Dorotko.Chciałam zadzwonić do Pani ale skrzynka głosowa jest zapchana.
Zadzwonię pózniej.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto lip 08, 2014 22:22 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Bry wieczór.
Niestety małe nadal nie chcą jeść ,w przeciwieństwie do dużych :twisted: tych drugich chyba upał nakręca :roll:
Nie wiem czy u malców coś się kluje czy co :cry: strasznie się martwię :cry:

Byłam dziś na cmentarzu ,ręce opadają ,miot podrostków 3 m ? miot kluseczek 5 tyg? :roll: tych pierwszych mamusia już z brzuchem ,tych małych jeszcze nie .
Do karmicielki przybiegło z 5 kotek z wyciągniętymi cycusiami ,ale Ona nie wie skąd ,to nie jej ,Ogoniasta nie ma dzieci ,padły jej ,a ja widze cyce które sa na pewno dojone .
Jak z nią rozmawiać ?wydaje ciężkie pieniądze na karmienie tych biedaków i co z tego... :?
podrostków nikt nie weźmie ,klusie może gdzieś się upcha ,nie wiem jeszcze gdzie .
Jutro próbujemy złapać chociaż te dwie ,ale czarno to widzę .
Umówiona jestem na 15.30 ,a o 17 muszę wyjść do pracy.

Któraś z moich dziewczyn kocich nasiurała z krwią :| jak by mało było problemów :cry: najgorsze że nie wiem która ,na wszelki wypadek Kropcia dostanie swoje leki.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 08, 2014 22:28 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

oj ,a miało być tak pięknie ....... .Dorciu , spokojnej nocy życzę.
niektórzy ludzie żyją według własnych schematów i nie przetłumaczysz :evil:

A z niedzielą coś się wymyśli , choć na chwilkę musisz być z nami :D .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lip 08, 2014 22:43 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ja mysle , ze panią Dorote w auto jak ktos pisał i na miejsce siłą:)). A to :Coś sie wymysli: to moze jakaś zrzutka na karme i zwirek dla kociaków pani Dorotki?????

kotka 12

Od: Czw sie 16, 2012 23:03

Post » Śro lip 09, 2014 6:56 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Witam porannie :wink:
Maluchy szaleją ,a jeść prawie nic ,chyba zapakuje grzmoty na rower i zawiozę na oględziny .

kotka 12 pisze:Ja mysle , ze panią Dorote w auto jak ktos pisał i na miejsce siłą:)). A to :Coś sie wymysli: to moze jakaś zrzutka na karme i zwirek dla kociaków pani Dorotki?????

Koty 12 ,bardzo dziękuję za rzucone hasło :wink: ale jakoś sobie radzimy :kotek: .,pewnie że gdyby ktoś miał wolny grosz to tymczasy wszystko wykorzystają :201461

Zaraz jadę do Ursusa obejrzeć wersalkę ,zarezerwowałam i szukam litościwej duszy która mi ją przywiezie ,to tylko 5 km ode mnie :roll: nie zaszczana ,super i za 150 zł.
Jakoś się to ugryzie .
Oczywiście Kubę też w to wkręciłam. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 09, 2014 7:04 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Sąsiedzi mieli mi dołożyć do Renala dla Burasi ,wiadomo 4 kg suchego ,paka mokrego ,leczenie to prawie 3 stówy :strach:
wczoraj poszłam do nich zostawić pieniążki na kolejne zamówienie i co dostałam zamiast obiecanych pieniążków ? miskę kapuchy :ryk:
wzięłam ,zjem pewnie z apetytem. :lol:
Nawet nie mam do nich żalu .
Może tylko troszkę przykro :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 09, 2014 7:53 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorciu to ja się 50zł dorzucę dla Burasi.
Obrazek

LimLim

Post » Śro lip 09, 2014 12:35 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

LimLim pisze:Dorciu to ja się 50zł dorzucę dla Burasi.

kapustką :?: :wink:
Dzięki Ci Gosiu przeogromne .

Zaraz z maluchami do weta ,dłużej nie wytrzymam ,niech robi co chce byle jadły :cry: :placz:

Nabyłam wersalkę ,teraz mam dwie :mrgreen:
Fajna i naprawdę w świetnym stanie .
Niestety koty nie mają wejścia do środka .

Musze kupić gumowy podkład ,jak by się którejś znów zachciało .

Tak to jest z tymczasami ,wydoją cię do ostatniego grosza i jeszcze oleją :twisted:

Dziś nie łapiemy ,karmicielka nie może .
Stara śpiewka ,pierw nikt mi nie pomaga,a jak już Ona nie może... :|

Z dobrych wiadomości mamunia z Bemowa zdrowa ,testy ujemne :201494 :piwa: :ok: :201461 :dance: :dance2:
tak się cieszę... :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 09, 2014 15:15 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

maluchy zdrowe , nic nie widać :?
zaczynam się coraz bardziej martwić .

Upał mnie zabija ...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 09, 2014 15:34 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

nie jestem świr ,nie jestem świr...maluchy obudziły się i poprosiły o michę ,jednak coś je boli dla tego nie jedzą :idea:
U weta każde dostało Tolfinę i Catosal :idea:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 09, 2014 15:43 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ten upał to masakra, nawet wiatr nie wiele ulgi przynosi :roll:

Trzymam kciuki za maleńtasy :ok: :ok: :ok: i bardzo się cieszę,że bemowska mama zdrowa :piwa:
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]