Połamana Maja adoptowana :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 22, 2014 17:36 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Theodora pisze:Trzymam kciuki za całokształt :ok:
Napatrzeć się nie mogę, taka z niej piękna koteńka :1luvu:

wielkie i Olu, daj znać co i jak , keidy i w ogóle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro kwi 23, 2014 12:11 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

:ok: :ok: za Majeczkę :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro kwi 23, 2014 16:00 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Super :mrgreen:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Śro kwi 23, 2014 17:04 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Tak, oficjalnie możemy powiedzieć, że Maja swój domek już ma :) I to jest domek z najwyższej półki. :)
Wizyta była bardzo owocna :) Martyna ( nowa mama Mai) to cudowna osoba kochająca koty, a Molly Jej kotka super kicia, bardzo podobna zresztą do Majeczki. Wizyta była tylko formalnością. :) Maja do nowego domu pojedzie na dniach, wszystko zależy od tego co wyjdzie na RTG. Jak wrócimy od weta, napiszę co i jak z nóżką.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro kwi 23, 2014 17:09 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

nieustajaco, aby rokowania były dobre i Maja śmigała na nóżce jak Tulinek :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro kwi 23, 2014 18:49 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Myślę, że zasługuje na Order dla największej panikary, wszystkowidzącej w czarnych barwach przewrażliwionej nadopiekuńczej mamuśki....
z łapką dobrze, tzn nic się nie przemieściło, po prostu będzie kulała.... Maja zaszczepiona, jutro pojedziemy do nowego domku. :)

OlaLola

Post » Śro kwi 23, 2014 19:14 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Cieszę się zdrowiem i domkiem Majeczki :D
Niech się układa w życiu maleńkiej :ok:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw kwi 24, 2014 14:24 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Czy Wy sobie wyobrażacie, że ja jadę dziś do nowego domu? I czy Wy wiecie, że ja do tego Nowego Domu do Bytomia, będę jechała przez Mikołów....???
A to wszystko przez Dorobellę... a w zasadzie przez sąsiada Dorobelli, który znalazł gołębia ze złamanym skrzydłem. I zamiast dać mi tego gołębia schrupać na podwieczorek, to oni go ratować będą... Ale ten gołąbek to taki jak ja... wiecie połamany... i nawet zastanawiano się, czy go nie uśpić... tak jak mnie...
ale ja też dostałam szansę, to on też niech ją ma... Pan w Mikołowie powiedział " ech przywieście... " ten co go znalazł to do weterynarza z gołębiem nie poszedł... nawet leku przeciwbólowego ptaszyna nie dostała... a gdzie tam dopiero antybiotyk... To już na ostatniej prostej jeszcze kciuki za gołębia trzymajcie... ja lubię gołębie... smaczne są :ryk:
Maja.
Obrazek

OlaLola

Post » Czw kwi 24, 2014 16:02 Re: Połamana Maja jutro wielki dzień.

Za długie, szczęśliwe życie Mai w nowym domu :ok: :ok: :ok: i za połamanego gołąbka :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw kwi 24, 2014 20:41 Re: Połamana Maja adoptowana :)

Majeczka wyadoptowana. Jak zobaczyła transporterek to schowała się pod łóżko... ale napsikałam Jej Feliwayem w aucie, więc podróż dobrze zniosła.
Wyszła z transporterka, zaczęła zwiedzać. Rozglądała się z ciekawością. Molly kotka Martyny ( przeszłyśmy na Ty) tylko ze dwa razy syknęła, odrobinkę się napuszyła, a potem przyszła się głaskać i w końcu ze środka pokoju obserwowała nową siostrzyczkę. Jak tylko będą wieści z DS to napiszę, zdjęcia wkleję. :)

Cioteczki, bardzo dziękujemy za pomoc, wsparcie i kibicowanie naszej małej księżniczce. Cieszę się, że ta zakończyła się happy endem.

Gołąb to piękny, silny okaz gołębia grzywacza, skrzydło zmiażdżone wyglądało okropnie :(

OlaLola

Post » Czw kwi 24, 2014 20:53 Re: Połamana Maja adoptowana :)

Maja śliczna :) Jak patrzyła :) Gołąb biedny, nie jadł i nie pił. Bez leków, a Michał nie miał zamiaru z nim nigdzie iść. Masakra.

Maja powodzenia w nowym domku :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt kwi 25, 2014 6:51 Re: Połamana Maja adoptowana :)

To czekamy na zdjecia z nowego domku. Z siostrzyczką :D

Grzywacze są piękne.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 26, 2014 12:39 Re: Połamana Maja adoptowana :)

Nowa mama wysłała mi 3 MMS ale ja ich nie umiem zrzucić na komputer :( z kocią siostrzyczką też już się polubiły :)
Pani zachwycona Mają, bardzo się z tego cieszę :)

OlaLola

Post » Sob kwi 26, 2014 12:45 Re: Połamana Maja adoptowana :)

A masz możliwość wysłania komuś/sobie na maila [ bo ja np. nie mogę ze swojego] ? Bo potem z maila to już spoko :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 26, 2014 13:01 Re: Połamana Maja adoptowana :)

Pójdę dziś do koleżanki co się zna na komórce, może ona coś wymyśli ( nie mam neta w komórce, tzn mogę mieć, ale nie włączam tej opcji, bo mi potem kasę zjada...)
a jeśli okaże się właśnie, że tylko na emaila zdjęcia mogę wysłać, to poproszę Martynę żeby mi wysłała te zdjęcia emailem, wtedy będę mogła je wkleić już bez problemu :)

OlaLola

[poprzednia][następna]