Puchaty ma zaniki mięśni i inszej tkanki w obrębie obu przednich łap chociaż wydaję się, że kuleje na prawą. Z wierzchu tego nie widać bo futro maskuje ale jak sie pomaca...

Moderator: Estraven

Teraz priorytetem jest zapewnienie mu maksymalnego komfortu życia, tylko tyle jestem w stanie dla niego zrobić ale trudno mi pogodzić się w faktem, że pewnie ma przed sobą tydzień życia. 
(177 kreatyniny i 4 mocznika), anemia i jakiś stan zapalny, może to właśnie w nerkach. Kić dostał lespevet, antybiotyk i płukanie. Teraz będę musiała być w dwóch miejscach jednocześnie: opiekować się mamą w Warszawie i dawać leki i kroplówki w Zalesiu. jeszcze nie wiem jak to zrobię. Miałam nawet pomysł żeby zabrać ze sobą Fredka do mamy na te pięć dni ale potem zreflektowałam się, że dla kota w takim stanie stres związany ze zmianą miejsca jest zupełnie niewskazany.Modjeska pisze: Zrobiliśmy Fredkowi badanie krwi i wyszły mocznica(177 kreatyniny i 4 mocznika), anemia i jakiś stan zapalny, może to właśnie w nerkach. Kić dostał lespevet, antybiotyk i płukanie.
żeby się kot naprawił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości