Miraclle pisze:Bardzo ładnie sobie Wituś radzi![]()
Oby tak dalej![]()
Oby tak,

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Bardzo ładnie sobie Wituś radzi![]()
Oby tak dalej![]()
kasia1568 pisze:Aniu, świata nie zmienimy- niestetyzło było zawsze, jest i niestety chyba pozostanie. Możemy tylko chcieć, zeby było go coraz mniej, chociaż patrząc na to co się dzieje, niektóre dzisiejsze dzieci, młodzież i ich wychowanie to wątpie, żeby było lepiej
.
kasia1568 pisze:Leniwa niedziela i nas też była, koty cały dzień spały z małymi przerwami na jedzenie i chwilkę zabawy.
Bisia i Wituś wiedzieli gdzie będzie im najfajniej się spało. Super miziaki
![]()
Anna61 pisze:Frania['] i Mania['] viewtopic.php?f=1&t=112574&hilit=bia%C5%82a+Koteczka
odeszły w DS
viewtopic.php?f=1&t=116775&p=6497757&hilit=Frania+i+mania#p6497757
pisiokot pisze:Anna61 pisze:Frania['] i Mania['] viewtopic.php?f=1&t=112574&hilit=bia%C5%82a+Koteczka
odeszły w DS
Aniu, przeczytałam wątek dziewczynek, nie znałam ich historii. Ech.
Goyka pisze:pisiokot pisze:Anna61 pisze:Frania['] i Mania['] viewtopic.php?f=1&t=112574&hilit=bia%C5%82a+Koteczka
odeszły w DS
ja też , a Manię też zabrał FIP?
Anna61 pisze:Goyka pisze:pisiokot pisze:Anna61 pisze:Frania['] i Mania['] viewtopic.php?f=1&t=112574&hilit=bia%C5%82a+Koteczka
odeszły w DS
ja też , a Manię też zabrał FIP?
Tak.![]()
Wtedy gdy były na tymczasie te koteńki to miałam jeszcze
Myszkę co urodziła dzieci na gołym węglu(nie miały kontaktu ze sobą)
viewtopic.php?f=1&t=110264&hilit=maluszki+na+w%C4%99glu
szyderowano wtedy, że mam tyle kotów....wierzcie mi, nie brałabym gdyby ktoś inny pochylił się nad nimi.
Jest tyle krzywdy wokół nas a pomagających tak mało, sami nie pomogą ale do wyśmiewania to pierwsi.
Goyka pisze:Aniu nie przejmuj się. Wg powszechnie dostępnych informacji nie ma dowodód na to ,że FIP jest chorobą zakaźną. Jest to mutacja zwykłego koronawirusa, który mają wszystkie koty. U niektórych on mutuje a u niektórych nie. Znam przypadki gdy na FIP odchodziły wychuchane dorosłe koty z hodowli które w domach żyły w dwupaku lub byly jedynakami. NIE MA REGUŁY
karolink pisze:
Ale to właśnie dzięki ludziom jak Ty ja odzyskuję wiarę w ten świat.
Myszolandia pisze:karolink pisze:
Ale to właśnie dzięki ludziom jak Ty ja odzyskuję wiarę w ten świat.
wyjęłaś mi to z klawiatury moja droga !!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości