♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 11, 2014 13:29 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

:1luvu: :1luvu:

Marcelek bryka od rana po mieszkaniu, chodzi i zwiedza wszystkie kąty. Zaczął drapać kanapę w dużym pokoju 8) Mamy taki drapaczek, który się wiesza na ścianie, będzie trzeba go zamontować. Dzisiaj jego brzuszek wydaje mi się mniejszy :) M. do mnie dzwonił przed chwilą i mówił, że jak szykował się rano do pracy, to Marcel zwymiotował raz. Czy możliwe, że to po odrobaczeniu?. Pytałam się go czy coś tam widział, jakieś robale, ale mówił, że jak sprzątał, to się nie przyglądał 8) Ja bym się przyjrzała oczywiście, no ale co poradzić ... dobrze, że chociaż posprzątał i raczył mnie o tym incydencie powiadomić ;)

Miłego weekendu życzymy :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sty 11, 2014 15:06 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

a może Marcelek woli większy drapaczek :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 11, 2014 15:09 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Hm, w sumie zazwyczaj po odrobaczeniu wszystko wychodzi tyłem... Tak mi się wydaje ;)

Może za szybko zjadł śniadanko.

Super, że wszystko u Was w porządku :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob sty 11, 2014 15:35 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu:

Marcelek bryka od rana po mieszkaniu, chodzi i zwiedza wszystkie kąty. Zaczął drapać kanapę w dużym pokoju 8) Mamy taki drapaczek, który się wiesza na ścianie, będzie trzeba go zamontować. Dzisiaj jego brzuszek wydaje mi się mniejszy :) M. do mnie dzwonił przed chwilą i mówił, że jak szykował się rano do pracy, to Marcel zwymiotował raz. Czy możliwe, że to po odrobaczeniu?. Pytałam się go czy coś tam widział, jakieś robale, ale mówił, że jak sprzątał, to się nie przyglądał 8) Ja bym się przyjrzała oczywiście, no ale co poradzić ... dobrze, że chociaż posprzątał i raczył mnie o tym incydencie powiadomić ;)

Miłego weekendu życzymy :)

Słodki maluszek :1luvu: :1luvu:
Te wymioty mogą być po to by pozbyć się sierści
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Sob sty 11, 2014 16:10 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Miejmy nadzieję, że to tylko incydent, zdarza się kotom też jak zbyt dużo zjedzą, albo z powodu zbyt dużych ilości nieproszonych gości w brzuszki, jeżeli brzuszek się zmniejsza i jest miększy to moim zdaniem wszystko jest ok!
Mam nadzieję, że apetyt i humor dopisują koteczkowi?
Pako

Post » Sob sty 11, 2014 20:26 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

No tak, do drapania lepsza jest kanapa niż mały drapaczek, ale .. mam nadzieję, że ten mniejszy drapaczek Marcel zaakceptuje ;) Uwielbia pod łózko włazić i tam drapać ;) apetyt oczywiście ma, sporo dzisiaj przespał na kanapie w pokoju.
Obrazek

aannee99

Post » Sob sty 11, 2014 20:28 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Kochany Marcelek! Cieszę się, że ładnie wraca do zdrowia. A ten wzdęty brzuszek to mówili, od czego może być?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob sty 11, 2014 20:38 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Robale paskudne. Dzisiaj brzuszek jest mniejszy i miękki, nie jest wzdęty :D
Obrazek

aannee99

Post » Sob sty 11, 2014 20:39 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Oj, to fajnie, że jest poprawa. Mam nadzieję, że pozbędziecie się szybciutko tych robali!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob sty 11, 2014 20:51 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob sty 11, 2014 20:54 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

AgaS1987 pisze:Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aga to właśnie ta ciocia, która goszcząc u mnie w sobotę kombinowała jak tu wynieść maluszka niepostrzeżenie :roll:
Pako

Post » Sob sty 11, 2014 20:56 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

dobrywieczór pięknokotku Marcelku .Robale są bleeeee. zdrowiej szybciutko

pozdrowienia dla Was wszystkich .Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob sty 11, 2014 20:56 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Pako pisze:
AgaS1987 pisze:Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aga to właśnie ta ciocia, która goszcząc u mnie w sobotę kombinowała jak tu wynieść maluszka niepostrzeżenie :roll:

No tak, bo kazdy jak spojrzal na Malca byl w Nim zakochany po uszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale sie powstrzymalam bo wiedzialam, ze super domek na Niego czeka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob sty 11, 2014 21:26 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

aannee99 pisze:No tak, do drapania lepsza jest kanapa niż mały drapaczek, ale .. mam nadzieję, że ten mniejszy drapaczek Marcel zaakceptuje ;) Uwielbia pod łózko włazić i tam drapać ;) apetyt oczywiście ma, sporo dzisiaj przespał na kanapie w pokoju.

I tak lepiej ,żeby drapał o kanapę niż tak jak u mnie tapetę :ok:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Nie sty 12, 2014 11:16 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

AgaS1987 pisze:
Pako pisze:

No tak, bo kazdy jak spojrzal na Malca byl w Nim zakochany po uszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale sie powstrzymalam bo wiedzialam, ze super domek na Niego czeka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miło mi, że ciocia, która zakochała się w Marcelku i chciała zabrać do siebie - odwiedziła naszego malucha na wątku :) Dziękujemy :1luvu:

Kuba Dzięki :)

Marcyśka W sumie, to .. racja, generalnie to Marcel drapie o bok kanapy i pod spodem, drapaczek trzeba zaczepić na ścianę i zachęcać go by tam drapał, nie wiem jeszcze jak, ale się dowiem :mrgreen:

Tą nockę Marcelek miał otwarte drzwi od łazienki :D Po raz pierwszy. Sunia nie była zamykana w klatce. Radzili sobie w nocy super. Nic mnie nie zbudziło, więc było cichutko i ładnie spali, ja budzę się zawsze gdy sunia chodzi po mieszkaniu ( czasem takie szwendanie się jej włącza ;) ). Kotek zjadł śniadanie, poranna toaletka była i teraz śpi na podłodze w dużym pokoju - przy lampie, przez okno wpada śliczne słoneczko i się grzeje cudaczek kochany :1luvu: Rano jak wstałam, to zajrzałam do łazienki - Marcela nie było, w pokoju dużym na kanapie - również nie, leżał obok kanapy na podłodze - przy lampie właśnie ;)

Życzymy miłej niedzieli :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]