Marcelek bryka od rana po mieszkaniu, chodzi i zwiedza wszystkie kąty. Zaczął drapać kanapę w dużym pokoju

Miłego weekendu życzymy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze::1luvu:![]()
Marcelek bryka od rana po mieszkaniu, chodzi i zwiedza wszystkie kąty. Zaczął drapać kanapę w dużym pokojuMamy taki drapaczek, który się wiesza na ścianie, będzie trzeba go zamontować. Dzisiaj jego brzuszek wydaje mi się mniejszy
M. do mnie dzwonił przed chwilą i mówił, że jak szykował się rano do pracy, to Marcel zwymiotował raz. Czy możliwe, że to po odrobaczeniu?. Pytałam się go czy coś tam widział, jakieś robale, ale mówił, że jak sprzątał, to się nie przyglądał
Ja bym się przyjrzała oczywiście, no ale co poradzić ... dobrze, że chociaż posprzątał i raczył mnie o tym incydencie powiadomić
![]()
Miłego weekendu życzymy
AgaS1987 pisze:Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pako pisze:AgaS1987 pisze:Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aga to właśnie ta ciocia, która goszcząc u mnie w sobotę kombinowała jak tu wynieść maluszka niepostrzeżenie
aannee99 pisze:No tak, do drapania lepsza jest kanapa niż mały drapaczek, ale .. mam nadzieję, że ten mniejszy drapaczek Marcel zaakceptujeUwielbia pod łózko włazić i tam drapać
apetyt oczywiście ma, sporo dzisiaj przespał na kanapie w pokoju.
AgaS1987 pisze:Pako pisze:AgaS1987 pisze:Kciuki za Slicznego Chlopczyka ktorego moglam wymiziac na kolankach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aga to właśnie ta ciocia, która goszcząc u mnie w sobotę kombinowała jak tu wynieść maluszka niepostrzeżenie
No tak, bo kazdy jak spojrzal na Malca byl w Nim zakochany po uszy![]()
![]()
![]()
Ale sie powstrzymalam bo wiedzialam, ze super domek na Niego czeka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 126 gości