Moderator: Estraven
Bellemere pisze:No właśnie Luna też łazi, po czym jej się podoba, dziwi mnie, jak można kotu zabraniać chodzenia po stole
Bellemere pisze:No właśnie, poza tym: Everything taste better with a cat hair in it
ab., a jeszcze tak czytam komentarze na FB znajomych pani Anety, którzy poznali Mefistę: "Mefi jest najpiękniejszą koteczką na świecie. Filigranowe cudo!"
I mi się aż pychol cieszy!

Spilett pisze:Bellemere pisze:No właśnie, poza tym: Everything taste better with a cat hair in it
ab., a jeszcze tak czytam komentarze na FB znajomych pani Anety, którzy poznali Mefistę: "Mefi jest najpiękniejszą koteczką na świecie. Filigranowe cudo!"
I mi się aż pychol cieszy!
Uratowałaś jej życie i masz bardzo dobry powód do cieszenia pysia![]()
![]()
![]()

Bellemere pisze:Dobry
Nareszcie dzień się skończył... Uffff.
Luna pięknie zjada filetówki z dodatkiem mięsa - co posiłek zwiększam odrobinę ilość mięska i wszystko ładnie zjada. Chyba pójdę w tę stronę, kupię suplementy i będzie dostawać mięso+filetówka+gęsi smalec+suplementy. I tak coraz mniej filetówki
Chociaż w tym miesiącu to chyba nie dam rady z suplementami, nie starczy mi kasy, a jako, że PON ma ogrom tauryny i duży zapas wapnia, dostawałaby mięso+PON+filetówka. Fantastyczny miks
Zobaczymy, na razie idzie całkiem nieźle. Żadnych rewolucji w kuwecie też nie ma. Dooooobrze.
I dziękuję za miłe słowa, ale to nie tylko moja zasługa - ja Mefistę zgarnęłam z ulicy, to fakt, pozakładałam wątki, wydarzenia i tak dalej, ale bez Waszej i Agi pomocy na nic by się to nie zdało, bo pewnie siedziałaby w garażu cały ten czas... Także bardzo Wam dziękuję za każde wsparcie
Zaraz do Was pozaglądam, ale padam na ryjek

Właśnie sobie dokończyła śniadanie, z dodatkiem mięska dzieli sobie je na około 3 porcje - zje trochę, zostawi, po pół godzinie znowu pociamka, zostawi... Ale najważniejsze, że w ogóle je 

Moje Demony też chodzą gdzie chcą, ale zrzucam je z blatu jak robię coś do jedzenia bo mi pchają dzioby pod nóż
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości