Moderator: Estraven

♥ 
♥ 
NatjaSNB pisze:Moja kuchnia wielkością nie grzeszy, ale przy zakupie mieszkania po prostu zmywarka to był jeden z priorytetów. Ja dziewczyny garnki (oprócz tych codziennie używanych) i różne spiżarniane produkty czy zapasy trzymam w szafce w hallu, ale zmywarka w kuchni jest
Milena_MK pisze:NatjaSNB pisze:Moja kuchnia wielkością nie grzeszy, ale przy zakupie mieszkania po prostu zmywarka to był jeden z priorytetów. Ja dziewczyny garnki (oprócz tych codziennie używanych) i różne spiżarniane produkty czy zapasy trzymam w szafce w hallu, ale zmywarka w kuchni jest
![]()
![]()
![]()
będę musiała pomyśleć o tej zmywarce, choć teraz priorytetem jest przedpokój, szafa przesuwna i wymiana drzwi do wszystkich pomieszczeń, więc chyba pójdę z torbami...

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Bellemere pisze:JNo i do używania filtra do wody, kupiłam go specjalnie do kociej fontanny. A korzyści widzą wszyscy - zero kamienia w czajnikua tak się śmiali, że to na pewno nic nie daje
Milena_MK pisze:Bellemere pisze:JNo i do używania filtra do wody, kupiłam go specjalnie do kociej fontanny. A korzyści widzą wszyscy - zero kamienia w czajnikua tak się śmiali, że to na pewno nic nie daje
mam to samo, od pół roku odkąd mamy filtr nie muszę myć czajnika, aż normalnie dziw bierze! to samo ekspres ciśnieniowy - wcześniej co chwilę musieliśmy odkamieniać, a teraz mamy zupełny spokójkoteczkom też daję przefiltrowaną, lepiej dla nereczek
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości