Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Wie co dobre![]()
a filmik dobrze zdecydować najpierw czy w poiomie czy w pionie nagrywasz, bo troche potem szyja boli przy oglądaniu
![]()
negretka pisze:Jeszcze nie dawałam Ayumi serka wiejskiego, muszę wypróbować. Jak na razie jadła jogurt grecki z 10% tłuszczu.
ewkaa pisze:Fenriś uwielbia Bielucha
anulka111 pisze:moje serki waniliowe danio ale w min ilosciach-tak na sprobowanie
No u nas Bieluch jest specjalnie dla F kupowanyBasia_Blue pisze:Bieluch też jest ok, ale ja średnio go lubię, więc okazji za wiele nie ma
Pewnie dlatego anulka pisze o minimalnych ilościach, no bo to raczej nie jest dobre jedzenie dla kota - serek wiejski czy bieluch na 100% lepsze i nie trzeba ich ograniczaćBasia_Blue pisze:anulka111 pisze:
moje serki waniliowe danio ale w min ilosciach-tak na sprobowanie
Anulka, a one nie szkodzą?
hehe koty mają takie fazyBasia_Blue pisze:W każdym razie ostatnio to posłanko ze znienawidzonego zrobiło się Absolutnie Ulubione
negretka pisze:Nie wiem czy u N.K. się sprawdzi, ale spróbuj wykorzystać zieloną tasiemke od paczki jako zabawkę. Ayu służy ona jako coś na kształt wędki, za którą biega i skacze.
PS. Nie obraziła się za pranie kicia? Jak szybko wyschła?
Gosiak104 pisze:Po naszym wyjściu nie dojechała policja? Bo mordodarcie było pierwsza klasa
Basia_Blue pisze:negretka pisze:Czy N.K. będzie w oba dni wystawy?
Taka chcesz zajrzeć w odwiedziny?
MariaD pisze:Gratulacje - Inara zdobyła BIS w kastratach 2 kategorii na dzisiejszej wystawie w Warszawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 55 gości