Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:zostało coś dla mnie z tych deserków? bo jeśli tak, to ja biorę dwa - i truskawkowy, i czekoladowy. i wcale nie szkodzi, że właśnie zjadłam obiad
NatjaSNB pisze:Witam nowoprzybyłych, częstujcie się, tego jest więcej
A filmik z Maru bezbłędny![]()
Wiecie co... Bazyl nie chce już jeść tej karmy, na którą go przestawiłamCiągle pcha się po Hypoallergenica Tosi
![]()
Przez tydzień jadł i było ok a teraz nagle nie chce... ale to do tego stopnia, że przychodzi godzina karmienia, on mało jajka nie zniesie po czym daję mu Ziwi, on wącha i odchodziDziś otworzyłam mu Ziwi ale z rybą dziczyzną... poszło lepiej. Może dlatego, że chrupki są bardziej twarde. Wciąż są to takie fajne małe plasterki (a nie kuleczki jak Hypo, które połykał w całości), ale bardziej chrupiące i mniej klejące. Może bardziej mu podpasuje. Zamówimy niedługo ponownie Power of Nature... najbardziej byśmy chcieli, żeby właśnie to jadł. Poprzednie opakowanie zamroziliśmy na czas choroby Tośki, ale potem było tak twarde że chyba jednak mrozić nie można. Spróbujemy jeszcze raz. Tyle, że PoN to znowu kulki i pewnie znowu zacznie mu oczko łzawić. Bo teraz jest utrzymująca się znaczna poprawa. Ech
elianka pisze:Rozumiemy - na kotoholizm nie ma lekarstwa....
NatjaSNB pisze:Dzień dobry, Marcysia... komu, komu?
Marcyśka pisze:
Ja widziałąm po angielsku na masło w Tesco
NatjaSNB pisze:Marcyśka pisze:
Ja widziałąm po angielsku na masło w Tesco
![]()
![]()
![]()
Takie z uchwytem na górze? O takie?
http://lawendowykredens.pl/pl/sweet-hom ... -home.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości