Bellemere pisze:No to lato to ostatnio jakieś kiepskie jest. Przychodzi taka fala upałów, trwa kilka-kilkanaście dni, a potem tak szybko się robi zimno...
No to straszne jest
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:No to lato to ostatnio jakieś kiepskie jest. Przychodzi taka fala upałów, trwa kilka-kilkanaście dni, a potem tak szybko się robi zimno...
Bellemere pisze:W tym roku się strasznie ciągnęła ta zima. Kto wie, może Luna faktycznie już ją wyczuła?
Oby nie...

Milena_MK pisze:Odnośnie futerka to dzisiaj zaobserwowałam, że jak Elisha się schylała do miseczki to też tak miałaczyli zima

Bellemere pisze:Dałam Lunie kawał skóry z ugotowanego uda z kurczaka - wtranżoliła wszystkomoże jej najpierw spróbuję dawać raz na jakiś czas ugotowane mięso, będę je coraz krócej gotować i może dojdziemy do surowego
Tylko nie polecam wątrubki,straszliwe zapachy Marcyśka pisze:Będzie do kogo się przytulać w zimne noce
Bellemere pisze:Wątróbkę dawałam, ale nie tknęła. Surowizny w ogóle nie lubi, gotowanego kurczaka w sumie też nie, ale skórę zjadła chętnie i nawet prosiła o dokładkę
Nieeee chcę zimyyyy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 4 gości