Troszkę chłodniej, ale już zaczyna walić słońce. Koty umęczone, Czitusia śpi dalej, reszta wyszła. Krowy nie ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Wczoraj w TVNmeteo pan od pogody powiedział, że od zachodu w nocy miał być front burzowy (od morza po samo południe kraju). Tyle, że nie powiedzieli, co z nim dalej - w sensie, że nie dojdzie do centrum bo odparuje?![]()
Dziewczyny - lało u Was w nocy?
Zerknęłam na radar - jakiś front burzowy był, ale jakoś się zmniejszył nad ranem i nad Łodzią zanikł...![]()
Marcelibu pisze:Wczoraj w TVNmeteo pan od pogody powiedział, że od zachodu w nocy miał być front burzowy (od morza po samo południe kraju). Tyle, że nie powiedzieli, co z nim dalej - w sensie, że nie dojdzie do centrum bo odparuje?![]()
Dziewczyny - lało u Was w nocy?
Zerknęłam na radar - jakiś front burzowy był, ale jakoś się zmniejszył nad ranem i nad Łodzią zanikł...![]()
czitka pisze:Thorkatt, dobrze, że jesteś z nami![]()
Tak, rurę mam, to znaczy miałam, bo dałam komuś w prezencie. Parę lat temu miałam taką wielką, metrową, z Peru przywiezioną i też wydałam. Eh, gdybym ją miała i tak poprzesypywała te kolce kaktusa, to by popadało, a tu nic, anna57, jak ja zazdroszczę
![]()
Tak bez rury poszło?
A u mnie się zepsuł termometr i mam cały czas 25, może to jest jakieś rozwiązanie?
Koty jeszcze żyją, ja dogorywam. Niebo dziwne, niby słońce, ale takie sinawe, nie ma wyraźnej żarówy.
O, już jest
felin pisze:MaryLux pisze:felin pisze:U mnie 34![]()
I widzialam prognozę dlugoterminową: w piątek przerywnik,a potem znowu ciepelko![]()
![]()
Sierpień, wrzesień i październik mają być cieplejsze od średniej i z mniejszą ilością opadów niż średnia.
Uwielbiam taką pogodę
A co z zimą?
Tak Ci się do niej spieszy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38, Silverblue i 122 gości