Co zresztą przetłumaczyłam sobie, że są szorstkie,popękane...Moderator: Estraven
Co zresztą przetłumaczyłam sobie, że są szorstkie,popękane...

smil pisze:ja juz chyba wiem, o co Czitce chodzi, nawet chciałam zdjęcie zrobić na jakimś moim kocie i zaznaczyc inkryminowany fragment, ale kot Balbinka łapał mnie pazurami za ręce a kot Pikaśka wziął i zwiał![]()
Znalazłam jakieś stare zdjęcie, oczywiście tego miejsca domniemanego nie widać, ale zaznaczyłam czerwoną strzałką, znajduje się za tymi włoskami, które zaznaczyłam na zielono, czy tak?
zdjęcie można powiększyć
Ale dzięki wielkie za włożony trud! Wzruszyłam się!
Tam jest rapate!
! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki 
czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacika
Ais pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?
czitka pisze:Tak, tak![]()
! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki
nadal nie wiem, gdzie to....izka53 pisze:czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacikaAis pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?czitka pisze:Tak, tak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nadal nie wiem, gdzie to....

czitka pisze:KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok:![]()
I to można tak po prostu wytłumaczyć?
Ale uwielbiam Twój zawiły opis, a wręcz wielbię! 
czitka pisze:Izka, no jak to nie wiesz, sprawdź na kocie! Mamy na fotce małżowinę uszną i strzałkę. Trzeba się tylko przebić na dole na drugą stronę!
KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok:![]()
I to można tak po prostu wytłumaczyć?

Tak, tak, tak, czerwone strzałki to jest to miejsce!
czitka pisze:Chyba mi z tymi opisami po prostu palma odbiła![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości