MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...
to....
przestań za kare wystawiać go na balkon w czasie burzy![]()
Który to się poskarżył
Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...
to....
Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...
to....
![]()
Który to się poskarżył![]()
![]()
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...
to....
![]()
Który to się poskarżył![]()
![]()
Nie zdradzam informatorów
theta pisze:O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...
Witam w drugiej częściZastanawiam się, czy twoje chłopaki to się rzeczywiście tłuką, czy też uprawiają męskie kocie zapasy?? Tak się zastanawiam, bo mam taki właśnie problem...
Mereth pisze:theta pisze:O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...
Witam w drugiej częściZastanawiam się, czy twoje chłopaki to się rzeczywiście tłuką, czy też uprawiają męskie kocie zapasy?? Tak się zastanawiam, bo mam taki właśnie problem...
Witanko theta![]()
Wiesz, jak słyszę, że Pulpi piszczy albo syczy na Zorka to wydaje mi się, ze się tłuką, ale często potem Pulpi goni Zorka no i nie wiem sama co o tym myśleć![]()
theta pisze:Mereth pisze:theta pisze:O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...
Witanko theta![]()
Wiesz, jak słyszę, że Pulpi piszczy albo syczy na Zorka to wydaje mi się, ze się tłuką, ale często potem Pulpi goni Zorka no i nie wiem sama co o tym myśleć![]()
Mam to samo!!! Widzę jak Horacy trzyma głowę Furia i po niej "pedałuje", potem są łapoczyny, potem Horacy się drze... a potem lata jeden za drugim... Furio łapie Horacego, pedałuje mu po głowie.. Horacy się drze.... (byłoby to znośniejsze, gdyby to nie była 4 rano). A spróbuj ich rozdzielić! Kocia tragedia. Leży jeden z drugim po o obu stronach drzwi i usiłuje wepchnąć łapki pod drzwi i miauczą do siebie... Bawią się czy sie tłuką kurcze flak????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości