Oooo szalone pomysły.. no nic znalazłam świetną stronkę i rozwiązanie dla mnie przynajmniej czysto teoretyczne i mam nadzieje ze tata zaakceptuje a jak tak to wtedy zaczne męczyć was o sliczną kotkę . Jeśli jakieś zastrzeżenia będą do warunków to ja moge wszystko opisać.
A oto stronka http://www.petsitter.pl/szukasz_opiekuna.php z wyszczególnionymi opiekunami z Płocka.. z opisów referencje mają niezłe i doświadczenie też.. jedyne co to nie znam ceny ale w hotelach kwota wynosi od 10 do 25 zł to tak jakby ktoś inny był ciekawy i trafił na forum
Jakby znalazł sie jakiś tricolorek oczywiście dziewczynka to brałabym odrazu Widziałam zdjęcie takiej ideaaalnej tyle ze chyba poszła do Warszawy już A jak nie to widziałam śliczną dziewczynkę na NK z dworcowej białą w czarne ciapki
Poza tym te kotki łapane z ulic są odrobaczane i szczepione mam rozumieć? Jesli bym chciała taką kicie to pokrywam koszty weterynarza i opłate za kotkę? Czy poprostu podpisuje umowe adopcyjną i dostaje kociaka do rąk
Strasznie mi miło to czytać Też mi Was brakowało. Urlop wspaniały (tylko krótki ) Ale jakie postępy widzę po urlopie...no no...Pani Doktorowa opanowała wstawianie zdjęć... . Zaczynam się czuć niepotrzebna No i muszę się umawiać na łoperacyje z kotkami.