poszukuję kotka do adopcji, nowego przyjaciela
jest tu tyle ogłoszeń, roznie skonstruowane i ciężko się w tym połapać, dlatego zakładam nowy wątek, może ktoryś domek tymczasowy po przeczytaniu opisu 'kandydata' stwierdzi ze to wlasnie jego kotka szukam

pobieżnie przegladając wątki spodobało mi się juz kilka kotków ale... kociaka z pewnych wzgledów bym nie chciała (choć z charakteru wrecz idealny) inne w zupelnie innym miescie- może być kłopot z transportem
poszukuję kotka w wieku 1-2 lata, bo nie wiem czy starszy kot bedzie w stanie przyzwyczaic sie do podrozy i zmian 'terytorium', niewazne czy kocur czy kotka, rozmiarow raczej niewielkich, nie całę bure i nie całe czarne,
ale najważniejszy charakter- pro-ludzki musi być. kotek zapunktuje odwagą (bede podrozowac czasem wawa-białystok samochodem co jakis czas) dlatego wazne zeby kotek potrafił się przywiązać do właściciela a nie do miejsca. powinein być towarzyski (moze towarzyszy w pracach domowych?) i ciekawski.
na razie bedzie 'jedynakiem' ale niewykluczone ze pojawią się inne koty kiedys, kot bylby niewychodzący, chyba ze w ladna pogode na szeleczkach, okna mam bezpieczne, balkon nieokratowany, ale mam wypracowaną metode -"balkonowe szeleczki"
troche o mnie:
jestem z bialegostoku, studiuje w warszawie, przynajmniej raz na 1-2 miesiace przyjezdzam do domu do rodzinki, mieszkam w bloku z 2 wspollokatorkami, ktore w rodzinnych domach same maja koty, kiedys mialam juz kota persa- troche nietykalskiego arystokrate i szukam chyba jego przeciwieństra, miałam już u siebie 2 tymczasy- szczęsliwie wyadoptowane jeden do bialegostoku inny do wawy, teraz szykuje się akcja przesiedleńcza trzeciej kotki, wiec doswiadczenie z kotami juz mam