Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 28, 2013 17:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

U mnie siusia się tylko do kuwety. Ale za to się obślinia męskie przepocone koszulki. Tak że można wyżymać :mrgreen:
(Mój tata nie może jakoś przekonać się do antyperspirantów. Na razie :twisted: . Ofelia robi co może żeby go przekonać)
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lip 28, 2013 18:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

Do toreb, plecaków nie sika się.
Się w nie wchodzi i uznaje za swoje.
Kocie futro w fabrycznie opakowanym kremie, w maśle wyjętym z lodówki, na opakowanym serku pleśniowym, w...
No skąd to TAM ??!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie lip 28, 2013 18:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

To są moi...no w sumie nie moi...ale jestem ciotką tych kotów.
Są kotami Cairo.
Ja osobiście uwielbiam te dwa puchacze.

Zdjęcia są zrobione w plenerze czyli w wolierze sąsiadki:)
Dziękujemy!

MIRO:

Obrazek

Obrazek

KITI:

Obrazek

Obrazek

Mam tylko nadzieję ,że Cairo się nie obrazi za pokazanie jej prześlicznych skarbów! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lip 28, 2013 18:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

Aaa, te pomarańczowe oczy! CUDO!!!

Całościowo oba też cuda, ale oczy… Ach!

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie lip 28, 2013 18:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Zakochałam się w Miro... (tu powinno być milion serduszek)
A oczy Kiti - no bursztynki dosłownie.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lip 28, 2013 18:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

Neigh pisze:Czy u Was TEZ nie mozna zostawić plecaka/ubran/ pokrowca z rzeczami na podłodze, bo zaraz ktoś na to nasika?

MNIE dodatkowo nasikano na karton z kozakami.......NIENAWIDZE kotów, NIGDY już żadnego pod mój dach nie wezme. Usiądę i tych przeczekam..........kiedys znikną.

Współczuję. tego się obawiałam przy przeprowadzce, do dziś zresztą większość rzeczy stoi w kartonach bo brakło mi kasy na zagospodarowanie garderoby ( trza zarobić...). jednak mam kochane, mądre i grzeczne koty - ani sika - nigdzie, tylko kuweta.... nawet w czasie, kiedy byłam po remoncie i nie wchodziłam na górę, a TŻ nie wpadł na to, że kuwetę czyści się codziennie 8O nikt nigdzie indziej nie nasikał.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lip 28, 2013 18:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Przepiękne, bajkowe koty
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie lip 28, 2013 19:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - felietonik stomatologi

kotkins pisze:...otwieram nowy krem , ściągam folię...a tu co?
KŁAKI.
Skąd kłaki moich kotów w nowym kremie???
Ktoś wie??

Pewnie stąd, skąd kłaki MOICH kotów w moim kremie. :twisted:
I w tuszu do rzęs. Głęboko wetknięte.
Aniada

Post » Nie lip 28, 2013 21:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Kłaki Aniado nie były podpisane.
Ale jak długie i białe to...nooo...Miro nie przyjechał nawtykać mi kłaków do kremu, ani Czester z Buku.
Amelka za to JEST WSZĘDZIE.
Z myszką z pluszu w łapciach.
Puchata, wszędobylska...

Mam stosunkowo nową kuchnię. Regularnie piekę ciasta- obecnie tarty.
Spody do tart konkretnie.
I ostatnio coś mi zaczęło okrutnie śmierdzieć z piekarnika. Przerażona dopadłam (tarta płonie!) (Amelka się zamknęła i jakimś cudem się PIECZE!!)- na środku tarty był kłąb KŁAKÓW.
Przysięgam , że kiedy wkładałam ciasto do piecyka NIE BYŁO TAM KŁAKÓW!!!

One żyją własnym życiem...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lip 29, 2013 7:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Pieczona Amelka :strach: :strach: :strach:

Pierwsze przykazanie Amelki: Pozostaw po sobie jakiś ślad. Nasiczkuj, podrapacz, w ostateczności - zakłacz totalnie :mrgreen: :ryk:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lip 29, 2013 14:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Rude kłaki są wszędzie :mrgreen: A jeszcze wiecej rudego puchu.Bardzo malowniczo wyglada na właśnie rozwinietej w pracy kanapce.

kotkins pisze: NIE BYŁO TAM KŁAKÓW!!!

One żyją własnym życiem...

I to jest właśnie TO!!!

A koty cairo absolutnie bosssskie są .

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lip 29, 2013 15:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Życie kociarza bez kłaków byłoby....hmmmm....niepełne? ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 29, 2013 17:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

shira3 pisze:Życie kociarza bez kłaków byłoby....hmmmm....niepełne? ;)

I dlatego wielbiciele świnksów wydają mi się podejrzani :mrgreen:

floxanna

Post » Pon lip 29, 2013 17:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Kłaki to była codzienność. Klara przed moim wyjściem z domu zawsze musiał się pożegnać, kilka głasków i gotowe, ale jak tylko byłam w czymś czarnym to czekała aż się odkłaczę i wtedy musiała wykonać slalom pomiędzy nogami.
W domu rolka, w pracy rolka, w samochodzie i w torebce taka mini, to atrybuty kociarza.
Teraz Szajka prawie się nie kłaczy, ale ona jest młoda i pewnie dopiero zacznie się ten etap.
Puki co kłaków nie ma w jedzeniu pomimo, że wiernie pomaga podczas przygotowywania. A jak zdejmuję ją mokrą ręką to nie zostają na dłoni.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon lip 29, 2013 17:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

ab. pisze:W domu rolka, w pracy rolka, w samochodzie i w torebce taka mini, to atrybuty kociarza.
(…)
Puki co kłaków nie ma w jedzeniu pomimo, że wiernie pomaga podczas przygotowywania. A jak zdejmuję ją mokrą ręką to nie zostają na dłoni.

No to albo póki co jeszcze (po ćwierćwieczu w towarzystwie kotów) nie jestem kociarzem, albo przeszłam na wyższy etap wtajemniczenia (ten „a co mi tam kłaki”) :ryk:

W żarciu też rzadko miewam kocie kłaki.

floxanna

[poprzednia][następna]