Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:No to Pinek miał noc pełną nowości. U mnie też koty przespały całą noc, znaczy od 1.00za to wstaliśmy wcześniej od Was bo o 6.00 zgodnie z powiedzeniem "Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje", jednak sprawdza się też powiedzenie "Kto rano wstaje ten jest niewyspany"
![]()
U nas znowu gorąc niemiłosierny - 38 w cieniu na balkonie... Mam nadzieje, że u Was chociaż trochę lepiej.
floxanna pisze:KubaTST pisze:U nas znowu gorąc niemiłosierny - 38 w cieniu na balkonie... Mam nadzieje, że u Was chociaż trochę lepiej.
Tu 30, i to mimo braku słońca (na niebie cienka warstwa chmur, niestety zupełnie nie wyglądają na deszczowe).
NatjaSNB pisze:Cholercia jasna, zauważyłam Twojego koteczka dopiero jak już oddałam glos na swojego!
Annazoo pisze:Jego Rudość dostał mój głos
Koczi pisze:zagłosowałam na Pinka
NatjaSNB pisze:kwinta pisze:A jak zagłosować, jak się nie ma fejsa?
Poszukać znajomego, który ma![]()
Miraclle pisze::mrgreen:![]()
![]()
Grzeczny Pinuś
![]()
![]()
![]()
solarie pisze:To też może być sposób, bo niestety bez konta na Facebooku nie ma opcji głosowania. Kiedyś głosowało się bez tej wtyczki, ale wtedy było sporo przekrętów i z tego zrezygnowali.
NatjaSNB pisze:solarie pisze:To też może być sposób, bo niestety bez konta na Facebooku nie ma opcji głosowania. Kiedyś głosowało się bez tej wtyczki, ale wtedy było sporo przekrętów i z tego zrezygnowali.
Teraz wygrywa ten, kto ma najwięcej znajomych na FB![]()
Ale serio... ta oddzielnie jest nagroda od Internautów i oddzielnie od jakiegoś jury?
kwinta pisze:Głosik na Piniusia oddany![]()
NatjaSNB pisze:Trzymam kciuki za kociaki! Mój Bazyl sporo wymiotował po posiłkach kłakami, teraz dostaje pastę i jest lepiej, tzn jak się nażre za szybko to wymiotuje samą karmą (jak dziś rano)
solarie pisze:NatjaSNB pisze:Trzymam kciuki za kociaki! Mój Bazyl sporo wymiotował po posiłkach kłakami, teraz dostaje pastę i jest lepiej, tzn jak się nażre za szybko to wymiotuje samą karmą (jak dziś rano)
No a Malaga właśnie nigdy przy mnie nie zwymiotował sierścią, nie widziałam też nigdy, żeby np qpki miał oblepione sierścią, no ale ja mu zawsze co parę dni dawałam pastę odkłaczającą, więc wnioskowałam, że to ona pomaga. Zobaczymy co będzie, ale jestem trochę zaniepokojona.
Annazoo pisze:solarie pisze:NatjaSNB pisze:Trzymam kciuki za kociaki! Mój Bazyl sporo wymiotował po posiłkach kłakami, teraz dostaje pastę i jest lepiej, tzn jak się nażre za szybko to wymiotuje samą karmą (jak dziś rano)
No a Malaga właśnie nigdy przy mnie nie zwymiotował sierścią, nie widziałam też nigdy, żeby np qpki miał oblepione sierścią, no ale ja mu zawsze co parę dni dawałam pastę odkłaczającą, więc wnioskowałam, że to ona pomaga. Zobaczymy co będzie, ale jestem trochę zaniepokojona.
Pomaga, pomaga
Ja też dzisiaj dawałam Bezopet Leosiowi, bo mi w nocy ukwiecił podłogę i nie udało mu się zwrócić bezoaru![]()
Wymiotowanie, o ile nie jest związane z chorobą (anginą np) jest zupełnie fizjologiczne. Kocisko musi ślinką zwymiotować w wielu miejscach zanim uda mu się wykrztusić wypluwkę z sierści. Sowy tez tak robią![]()
Trzeba się przysłuchać, czy to skrzeczenie jest odgłosem wymiotowania.
Tak sądzę, bo koty na BARFie prawie nie chorują
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Lifter, Nul i 30 gości