NatjaSNB pisze:Ale masz piękną podłogę![]()
![]()
![]()
Koty oczywiście teżAle deski dopiero teraz zauważyłam...
No tak, nowe deski to podziwiają, a moich antycznych autentycznych stuletnich odrapańców to już nie… Normalnie foch!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
![]()
floxanna pisze:Niektóre koty (no dobra,większość) powinny mieć naklejkę: „Uwaga, ilość słodyczy grożąca mdłościami lub cukrzycą!”
![]()
![]()
floxanna pisze:No tak, nowe deski to podziwiają, a moich antycznych autentycznych stuletnich odrapańców to już nie… Normalnie foch!
mir.ka pisze:to masz dobrze , że koty się ciszą z zakupu dla nich, bo ja ostatnio kupiłam swoim w zooplusie takie zielone leżanko i wszystkie go omijają
może kolor im się nie podoba?
KubaTST pisze:U mnie pufa cieszy się zmienną popularnością, a obecnie jest totalnie olewana![]()
![]()
Tak to fakt Izo masz bardzo ładną podłogęA pufa Twoja jest mega
też chcę taką chociażby dla ozdoby
kwinta pisze:Fotki prześliczne jak zawsze, ale mały śmieszek mnie rozwalił dokumentnie, śmieję się patrząc na niego do rozpuku![]()
.
A tę pufę miałam dzisiaj w rękach i nie pomyślałam, że może Marcelowi by się nadała. Bardzo mi się podobała i jutro polecę po nią, może będzie tak samo zadowolony, jak Twoje kocurki.
Z kolei koszyki wiklinowe na rower, to masz na allegro od wyboru do kolory, poszukaj ....
Cieszę się ogromnie, że mały siusia tam gdzie należy![]()
.
Miraclle pisze:Idealne koty![]()
Od razu widać jakie szczęśliwe z zakupu![]()
![]()
![]()
Malaga nie ma lekko z malcemNawet drapaka chce mu przejąć w posiadanie
![]()
Witam wieczorowo![]()
![]()
rudy kociak pisze:Oglądając zdjęcia małego rudego śmieszka sama roześmiałam się
KubaTST pisze:U nas znowu gorąc niemiłosierny - 38 w cieniu na balkonie... Mam nadzieje, że u Was chociaż trochę lepiej.
kwinta pisze:A jak zagłosować, jak się nie ma fejsa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości