Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dalia pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Uzupelnie Państwa ogłoszenie:nie to nie pierwszy Państwa kot,poprzedniego oddaliscie po 3 dniach...Dziwię się ,że Asia Was broni,ale ciesze się ,ze kot juz wrócil i znajdzie normalny dom,dom w którym się uszanuje kocia nature.
Na poczatku chciałam polecic Państwu starszego leniwego persa,ale jak doczytałam,że siersc tez Wam przeszkadza to pomysląłm o tym co się stanie z kotem jesli zacznie chorowac ,sikac i robić po ścianach...O "paznokcich nie wspomne",b to musiałby byc jakis specjalny kot,moje wszystkie maja pazury...
Prosze wiec się zastanowic czy na pewno szukacie kota,osobiście zólwia powinniscie sobie kupic:adoptowac:sa kontaktowe,nie skacza po meblach,nie gubia sierści ,sa leniwe,ale tez potrafią biegać...
a to poważna dyskwalifikacja
mimo wszystko poproszę o odpowiedź
BzW żółwie tez mają pazury - pluszak byłby najlepszy
Julek2013 pisze:Fenbenat 4% bez względu na to czy dla świń czy w nazwie dla kotów, jeśli ktoś z Was ma możliwość zamówić dla mnie u swego weta w Warszawie, to proszę w zależności od terminu ważności, jeśli więcej niż 3 lata to proszę o 400gram jeśli krótszy to 200 gram, odbiór w Warszawie osobisty przeze mnie lub w umówionym miejscu będę b.wdzięczna i mój kot też, nie mam pieniędzy na droższe odrobaczanie...proszę o info na wierszeirenymalpao2.pl
Carmen201 pisze:Państwo, zdaje się, zwrócili już 2 Koty po nieudanej adopcji.
Nie oceniam, stwierdzam fakt podany mi w zapytaniu o Kota.
Carmen201 pisze:Państwo, zdaje się, zwrócili już 2 Koty po nieudanej adopcji.
jo.anna pisze:Carmen201 pisze:Państwo, zdaje się, zwrócili już 2 Koty po nieudanej adopcji.
a ja pozwolę sobie ocenić, że dla znerwicowanych osób to najpierw psychoterapeuta a nie koci terapeuta i nie zwierzęta nam ale MY zwierzętom
btw dalej uważam, że to prowokacja
dalia pisze:
BzW żółwie tez mają pazury - pluszak byłby najlepszy
jo.anna pisze:no to nie rozumiem, jak ktoś z forum może ich bronić, bo aż niedobrze się robi czytając to
(podkreślenie moje - zabers)Julek2013 pisze:Fenbenat 4% bez względu na to czy dla świń czy w nazwie dla kotów, jeśli ktoś z Was ma możliwość zamówić dla mnie u swego weta w Warszawie, to proszę w zależności od terminu ważności, jeśli więcej niż 3 lata to proszę o 400gram jeśli krótszy to 200 gram, odbiór w Warszawie osobisty przeze mnie lub w umówionym miejscu będę b.wdzięczna i mój kot też, nie mam pieniędzy na droższe odrobaczanie...proszę o info na wierszeirenymalpao2.pl
jo.anna pisze: nie zwierzęta nam ale MY zwierzętom
jo.anna pisze: dla znerwicowanych osób to najpierw psychoterapeuta
jo.anna pisze:no to nie rozumiem, jak ktoś z forum może ich bronić, bo aż niedobrze się robi czytając to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 21 gości