Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Wczorajszym Gospodarzom ,wszystkim Gościom serdecznie dziękujemy za miły wieczór.![]()
Jak fajnie było się spotkać i pogadać nie tylko o kotach. Ale głównie o kotach.
Wielkie dzięki![]()
A ja dziś popracowałam deczko nad hebanem ciałka mojego ale najsapierw koty obsłużyłam. Rowerkiem podygałam ledwo nożynami kręcąc. Przewitałąm się z kocińskimi co tam spoczywają.
Potem pozbierałam się do całości i osmażyłam sobie nożynki i ramionka. Poczytałam książeczkę i w fotelu dosłownie nogi wyciągając pozerkałam na piękny świat.
Teraz podjęłam heroiczny wysiłek ugotowania ryżu. Skusiłam się na ryżyk bo promocyjna cena była. Akuratnie na ten ryżyk. Naturalny , wysoko energetyczny... i coś w tym tonie. Tylko nikt nie napisał, że cięgiem gotujesz, gotujesz i końca nie widać. Taka to promocja z energetyką połączona. Cena niska, zużycie gazu wysokie. Jakby nie było na to samo wyjdzie i jeszcze czas stracę a i tak ryż nie dogotowany został.
asia2 pisze:tempo sobie narzuciłas , to faktale z dobrym efektem skórki lekko brązowej. Ja to bieluch taki, tylko gęba brazowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości