Aniada pisze:aamms pisze:Które miejsce zajmę w rankingu konkurencji pt. "Kto ma gorzej?"
Aamms wniosła apelację i wygrała.
A dziennik prowadź KONIECZNIE.
dopisałam jeszcze drobiazg w poście wyżej..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:aamms pisze:Które miejsce zajmę w rankingu konkurencji pt. "Kto ma gorzej?"
aamms pisze:Aniada pisze:aamms pisze:Które miejsce zajmę w rankingu konkurencji pt. "Kto ma gorzej?"
dopisałam jeszcze drobiazg w poście wyżej..
Aniada pisze:edit: Aniu, czy Ty w kulminacyjnym momencie remontu będziesz w ogóle fizycznie miała wokół siebie jakieś mieszkanie??? Bo mam wrażenie, że zamierzasz przenicować nawet jego szkielet.
aamms pisze:Aniada pisze:edit: Aniu, czy Ty w kulminacyjnym momencie remontu będziesz w ogóle fizycznie miała wokół siebie jakieś mieszkanie??? Bo mam wrażenie, że zamierzasz przenicować nawet jego szkielet.
Spokojnie.. ściany, okna i drzwi wejściowe zostaną..![]()
Aniada pisze:aamms pisze:Aniada pisze:edit: Aniu, czy Ty w kulminacyjnym momencie remontu będziesz w ogóle fizycznie miała wokół siebie jakieś mieszkanie??? Bo mam wrażenie, że zamierzasz przenicować nawet jego szkielet.
Spokojnie.. ściany, okna i drzwi wejściowe zostaną..![]()
Niepokoi mnie fakt, że nie zostanie podłoga...
kwinta pisze:aamms, a ile kotów będzie uczestniczyło w tym przedsięwzięciu ?![]()
aamms pisze:napisałam przecież, że to będzie wymiana wykładziny na płytki.. mam wrażenie że wykładzina jednak na czymś leży..na tym samym będą zainstalowane płytki..
aamms pisze:kwinta pisze:aamms, a ile kotów będzie uczestniczyło w tym przedsięwzięciu ?![]()
wszystkie..
są plany umieszczenia ich w nieremontowanej częsci mieszkania.. a następnie przeflancowanie do już wyremontowanej..
Ja-smina pisze:aamms pisze:Które miejsce zajmę w rankingu konkurencji pt. "Kto ma gorzej?"
Już dobrze - pierwsze, pierwsze .....(u mnie by się to skończyło eutanazją)
(quote kotkins)
Nie oszczędzałaś się i teraz masz.
A ja nówka-sztuka- nie- śmiagana jestem i sprzedam wszystko co mam podwójne i niektóre pojedyncze...taaa...
Tak patrzę po sobie co mi nie jest za potrzebne i już mam kilka typów...
Jakieś szczegóły ........![]()
![]()
kotkins pisze:Potem spełnię moje marzenie: pójdę do sklepu i kupię sobie BLUZKĘ.
Zapinaną na guziczki. Milion guziczków.Bez lycry, strechu.
Albo żakiet...
Uuuuuuu!!!!!
Aniada pisze:aamms pisze:napisałam przecież, że to będzie wymiana wykładziny na płytki.. mam wrażenie że wykładzina jednak na czymś leży..na tym samym będą zainstalowane płytki..
Oby nie było mylne... Wiesz, przy takim remoncie to się WSZYSTKO może okazać.
aamms pisze:kwinta pisze:aamms, a ile kotów będzie uczestniczyło w tym przedsięwzięciu ?![]()
wszystkie..
są plany umieszczenia ich w nieremontowanej częsci mieszkania.. a następnie przeflancowanie do już wyremontowanej..
Ładnie to określiłaś.![]()
Nie będę opisywać, jak owo flancowanie wyglądało u mnie podczas przeprowadzki... W którymś momencie za diabła nie mogłam się doliczyć przychówku, mimo, iż przeflancowanie szło teoretycznie zgodnie z planem. Nic mi się nie zgadzało. Od ilości, poprzez kolor i płeć, choć rozpiętości nie mam znów tak wielkiej.
kotkins pisze:A! I będę uprawiała jogging.
Bez ryzyka wybicia sobie samej sobą samą zębów...
aamms pisze:No to zaczynasz mnie pocieszać..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 447 gości