Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo pisze:U nas dziś spadek formy Roderyk wyraźnie słabszy, gorzej się czuje
Gunia1 pisze:Boo pisze:U nas dziś spadek formy Roderyk wyraźnie słabszy, gorzej się czuje
Współczuję, Boo, może to tylko chwilowe niedomaganie. Jak długo podajesz mu leki?
Boo pisze:Na lekach jest gdzieś od 8 lipca. Na sterydach. Od 20 lipca dostaje NTS Immunactive. Pewnie upały też nie pomagają. Nie wiem co robić. Tak naprawdę po prostu nie wiem jak mu pomóc
feniks32 pisze:Witaj,
jest jeszcze jedna terapia w kierunku opóźnienia rozwoju nowotworu a często też guzy się zmniejszają. Jest to terapia niską dawką naltreksonu, stosowana też przy chłoniakach. To alternatywna metoda, stosowana zarówno u ludzi jak u zwierząt. Ja stosowałam u mojego kota, który ma guza na wątrobie.
Gunia1 pisze:feniks32 pisze:Witaj,
jest jeszcze jedna terapia w kierunku opóźnienia rozwoju nowotworu a często też guzy się zmniejszają. Jest to terapia niską dawką naltreksonu, stosowana też przy chłoniakach. To alternatywna metoda, stosowana zarówno u ludzi jak u zwierząt. Ja stosowałam u mojego kota, który ma guza na wątrobie.
Witam! Dzięki za podpowiedź. W poniedziałek zadzwonię do lekarza i popytam, czy jest to u nas możliwe.
Gorzów nie jest dużym miastem, wprawdzie lecznica ma super lekarzy i dobry sprzęt, jednak nie jestem pewna, czy stosują tą metodę.
Na pewno spytam, jeszcze raz dzięki. Jakby co to odezwę się do Ciebie feniks, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], kasiek1510 i 181 gości