AgaPap pisze:Prakseda pisze:AgaPap pisze:A ja się od dobrych kilku miesięcy przymierzam do odrobaczania, tabletki kupione ale zdążyłam już zgubić dawkowanie.![]()
Czy Ty bierzesz tak jak jest w ulotce? Tzn. 2 razy dziennie przez 3 dni po jednej tabletce ?
I powiem Wam, że ciężko jest wydębnić od lekarza receptę, strasznie się czepiają, że trzeba najpierw zrobić badania, a potem jak nic nie wychodzi (a tak jest przecież najczęściej) to i tak nie chcą. Wręcz trzeba się wykłócić o te tabletki
Nie pamiętam dokładnego dawkowania. Z pewnością przez 3 dni. Przyjmuję zgodnie z ulotką.
Ja proszę o receptą jakiegoś weta. Na ogół wiedząc, że mam nieustanny kontakt ze zwierzakami dają bez problemu. Sami też się odrobaczają dla bezpieczeństwa swojego i rodziny.
Ale cichutko.........., bo nie wolno na forum "leczyć" na odległość, podawać dawkowanie , itp.
My się przecież nie leczymy a konsultujemy tylko![]()
Dla kotów mam millbemax - to dla tych współpracujących, a niewspółpracujących mamy coś na kark, dla nas to co Ty. Muszę dorwać wszystkich jednego dnia i nafaszerować pigułkami, aż się boję czy ktoś nie dostanie jakiegoś rozwolnienie albo co, bo i jedno i drugie pierwszy raz w użyciu będzie
Mogą mieć lekką biegunkę, ale to nie koniec świata, tylko więcej środków czystości i żwirku zużyjesz

Zwróć uwagę raczej, czy któryś nie zwymiotuje tabletki.
Powodzenia.