Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Widzisz, kiedy my wszyscy kombinowaliśmy jak się zgrać , aby pomóc, Ty wynajdywałaś powody aby tego nie zrobić. I taka między nami różnica.
Nie przejmuj się, nikt nawet nie liczył na to iż nam pomożesz. Brudna robota. Rozumiemy.
Przyjdziesz kiedyś, wygłaskasz kotki i pieski i będzie git
phantasmagori pisze:Przyjadę i ukradnę
Kociara82 pisze:Ela, przykro mi, ale moje zycie i moje zdrowie jest najwazniejsze, jesli komus to przeszkadza, to juz nie moj problem, sory.
Jesli ktos oczekuje ode mnie pomocy to niech sie do mnie dostosuje a nie ustala warunki jak kiedy mam pomoc.
Grosziwo pisze:Kociara82 pisze:Ela, przykro mi, ale moje zycie i moje zdrowie jest najwazniejsze, jesli komus to przeszkadza, to juz nie moj problem, sory.
Jesli ktos oczekuje ode mnie pomocy to niech sie do mnie dostosuje a nie ustala warunki jak kiedy mam pomoc.
To my będziemy pracować w warunkach zagrożenia życia i zdrowia![]()
![]()
![]()
A pomoc polega na tym, że jest spontaniczna, bezinteresowna i po prostu taka ludzka od serca. Nie stawia się warunków : pomogę ale.... , to nie jest pomoc, to interes.
Ja jeśli nie chcę, nie mogę piszę, że mnie nie będzie i już.
phantasmagori pisze:Kurcze, faktycznie o zagrożeniu zdrowia i życia nie pomyśleliśmy![]()
Czyli do ekwipunku dodajemy kaski, ochraniacze, ubezpieczenie od zdrowia i życia![]()
Acha. Nie zapomnijcie spisać testamentów![]()
![]()
![]()
phantasmagori pisze:Pewnie już sobie poradziłaś i śpisz, ale zdradzę Ci patencik![]()
Otóż wchodzisz do wyra od strony poduszek, następnie wężowym ruchem wsadzasz jedną nogę między koty, potem drugą . Mościsz się, trochę rozpychasz, udajesz że nie słyszysz pomruków niezadowolenia![]()
Przewrotka w nocy na drugi bok:wyciągasz wężowym ruchem nogi spomiędzy kotów, kopyrtasz się, i zamieniasz nogami na miejscówki. Przy odrobinie szczęścia unikniesz reprynendy![]()
I kuruj się kobieto, bo stroju nurka już nie wykombinujemy
phantasmagori pisze:Pewnie już sobie poradziłaś i śpisz, ale zdradzę Ci patencik![]()
Otóż wchodzisz do wyra od strony poduszek, następnie wężowym ruchem wsadzasz jedną nogę między koty, potem drugą . Mościsz się, trochę rozpychasz, udajesz że nie słyszysz pomruków niezadowolenia![]()
Przewrotka w nocy na drugi bok:wyciągasz wężowym ruchem nogi spomiędzy kotów, kopyrtasz się, i zamieniasz nogami na miejscówki. Przy odrobinie szczęścia unikniesz reprynendy![]()
I kuruj się kobieto, bo stroju nurka już nie wykombinujemy
Kociara82 pisze:poczekam sobie az wy bedziecie w mojej sytuacji, wtedy ja bede miec niezly z was ubaw
coraz wiecej niestety na tym forum pseudo celebrytow
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, fruzelina i 49 gości