Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 23, 2013 22:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

My tez idziemy już spać:)
Dobrej nocki:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto lip 23, 2013 22:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Dobranoc! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lip 24, 2013 13:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Witamy się i informujemy, że właśnie pańcia łobuzerii wróciła z zakupów (takich tyci, tyci, tylko to co potrzebne do żarełka dla dużych, małe dostaną z zooplusa :mrgreen: )
Ale zanim dotarłam do sklepu :twisted: :twisted:
Wyszłam za furtkę, lezę sobie do ulicy, dowlokłam się do przejścia i czekam...
Samochody zwalniają, ale żaden nie stanął:)
Naprzeciwko z zakupami wraca sąsiadka i przez całą szerokość jezdni tak się radośnie do mnie śmieje , że zwątpiłam :(
Oglądam się za siebie, i nic... patrzę w lewo, w prawo i nic, spojrzałam na nogi, na szczęście buty w komplecie, a samochody zwalniają :mrgreen:
Sąsiadka zdążyła przejść przez jezdnię a ja dalej stoję...
Gdy do mnie doszła spytała, od kiedy ja tak parami na zakupy:) Spojrzałam jeszcze raz na dół i wtedy zobaczyłam ratlerka :mrgreen:
Stał obok mnie i też grzecznie czekał...

Ten ratlerek :twisted:

Obrazek

O mało nie wyszłam z własnej skóry i nie stanęłam obok :twisted:
Nie wiem kiedy on mnie dogonił, gdy wychodziłam był u brata:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lip 24, 2013 13:21 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

No przeca Ramboliński nie mógł cię samej puścić na takie poważne zakupy. Jeszcze byś zapomniała po co poszłaś. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 13:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Pewnie leciał na przeszpiegi coby mógł donieść małżowi, ile pieniędzy wydałam :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lip 24, 2013 13:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

O tak mogło być!!! :ok:

I co było potem? Odprowadziłaś go do domu? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 13:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Od mojej chałupki do przejścia mam dwie minuty :ryk: jak krzyknęłam swoim głosem to się ze zdziwienia o mało o płot sąsiada nie rozbił, tak leciał z powrotem :ryk:
Kocio jest mądry i wie o co chodzi, tylko struga gooopka:)
Jak wróciłam czekał na mnie na schodach :ok:

A przy okazji oberwało się bratu, że kocia nie upilnował :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lip 24, 2013 13:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Rambuś to naprawdę wyjątkowy kotuś. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 13:39 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Nooo....
Takiego jeszcze nie miałam :lol:
I mam nadzieję, że takiego już mieć więcej nie będę :mrgreen: wystarczy jeden :ok:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lip 24, 2013 13:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Tego się nie da przewidzieć :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 13:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Na jutro umówiłam się z maciejową i co się oczywiście stało?- zadzwoniła moja chrzestna że ze Stanów przyleciała jej kuzynka i chciałaby się z nami spotkać. :twisted: Bardzo prosiła żebym też przyszła z rodzicami i wyszło na to że nie mam wyjścia. :evil: Jednak nie zamierzam tam jakoś specjalnie długo siedzieć a tata też nie ma siły na takie posiadówki więc w drodze powrotnej i tak wdepnę do maciejowej. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 13:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Ewa L. pisze:Tego się nie da przewidzieć :ryk: :ryk: :ryk:

O jeżuniukolczasty nie strasz mnie 8O :wink:

Ewa L. pisze:Na jutro umówiłam się z maciejową i co się oczywiście stało?- zadzwoniła moja chrzestna że ze Stanów przyleciała jej kuzynka i chciałaby się z nami spotkać. :twisted: Bardzo prosiła żebym też przyszła z rodzicami i wyszło na to że nie mam wyjścia. :evil: Jednak nie zamierzam tam jakoś specjalnie długo siedzieć a tata też nie ma siły na takie posiadówki więc w drodze powrotnej i tak wdepnę do maciejowej. :ok:

Wiesz ja też tak mam....
Gdy sobie coś zaplanuję, nagle wyskakuje tysiąc innych przyczyn i okazji, żebym nie mogła tego zrealizować, ale jak nie planuję nic na dłuższą metę, to tych problemów jakoś nie mam :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lip 24, 2013 13:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Ja już dawno przestałam planować cokolwiek bo zawsze moje plany biorą w łeb. Np. moja mamusia ciągle nie może się pogodzić że duża już ze mnie dziewczynka i nie muszę informować jej o swoich planach [umownie to tak nazwijmy].
Kiedy się z kimś umówię to wyskakuje mi z czymś a gdy mówię że nie mogę to jest ciężko obrażona.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 14:02 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Z dobrych wieści dzisiejszego dnia:
dorcia 44 znalazła domek dla Kumiko. :1luvu: Weźmie ją Słupek do Gdyni. Jest tylko problem z transportem bo Dorcia nie może zostawić samej na cały dzień Lenki Srebrzyńskiej . :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 24, 2013 14:14 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Czytałam :D
Szkoda, bo gdyby Dorcia mogła się wyrwać z W-wy, napewno bym ją zaprosiła do siebie, choć na chwilkę :ok:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]