O tak kareta zaprzężona w miaukuny.......widzicie to? I orszak ślubny - u floxanny na wątku się spiewa aktualnie piosenki z płyt analogowych o ksieżniczkach......
U muszy moja Droga to jest WSZYSTKO......skrzynka na kwiatki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Jak ktoś jest z Krainy Deszczowców to musi być mokry i mieć strój w paski ( tak mi się coś przebłyskuje z dziecinstwa ...beczki chyba też mieli.......)
O tak kareta zaprzężona w miaukuny.......widzicie to? I orszak ślubny - u floxanny na wątku się spiewa aktualnie piosenki z płyt analogowych o ksieżniczkach......
U muszy moja Droga to jest WSZYSTKO......skrzynka na kwiatkihaaaaa
shira3 pisze:Nie przesadzajcie..... ja mam kota od Neigh....można.
Neigh pisze:Dlaczego zaraz marny - Cię tu doszkolimy z literatury obowiazkowej. Pagaczewski chyba.....
Onże napisał ?"Gospodę pod upiorkiem" - kultowa pozycja.......
floxanna pisze:shira3 pisze:Nie przesadzajcie..... ja mam kota od Neigh....można.
Ba, przecież ja mam kota od Neigh, a przedadopcyjną robiła u mnie Kotkins — to jest dopiero kombo
Neigh pisze:Jak ktoś jest z Krainy Deszczowców to musi być mokry i mieć strój w paski
Czytam wątki żywieniowe i wychodzi ,że TYLKO barf jest ok.
JA NIE CHCĘ ROBIĆ BARFA!!!!
Już krojenie co drugio dzień udek królika z karkówką janięcą mnie przerasta. Kroję i marudzę.
A barf!?
MATKO- nieeee...........
morelowa pisze:MB, ja zakwaszam Moreli - Cystone, 1/4 tabletki dziennie. Doczytaj sobie, ew. skonsultuj z jakimś przytomnym wetem.
Neigh pisze:Słuchajcie, jak komuś w czasie snu tak drętwieją dłonie, ze az sie budzi z bólu........a po obudzeniu dłonie bolą jak po kilku dniach ostrego pielenie - to znaczy, że umiera? Bo jak tak mam od pewnego czasu i mi się nasila niestety. Dziś się obudziłam, dłonie jak z waty, jeden palec boli mnie do teraz.......o co chodzi? I do kogo z tym pójść? Bo ze do okulisty nie.....to wiem:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 24 gości