Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Jak dla mnie to całkowite unieruchomienie na kilka dni mogłoby zrobić więcej szkody niż dobrego, przecież mięśnie całkowicie by mu się zastały. W transporterku komfort ułożenia się też mierny, nie wspominając, że malec musi przecież korzystać z toalety.
floxanna pisze:Trzymam kciuki za szybki powrót małego do pełni zdrowia!
kwinta pisze:No to wielkie uffff, że nie ma żadnego złamania.
solarie, a czy wet obejrzał dokładnie poduszeczki i paluszki Pinusia, czy tam się czasem coś nie wbiło ?
Ucałuj tę biedną łapeczkęi niech zdrowieje w try miga
rudy kociak pisze:I ode mnie też wycałować,wymiętolićno i Pinuś będzie uciekał po tylu czułościach,mały bądź ostrożny,nie strasz Dużych
Miraclle pisze:Jak by powtarzało się sikanie poza kuwetą. Złap mu mocz do analizy to kosztuje grosze.
Kubusia miałam od małego i nigdy jako kocio nie sikał poza kuwetą, nawet jak analiza moczu wykazała struwity to dalej sikał do kuwety![]()
KubaTST pisze:Tak to już jest z dziećmi![]()
![]()
Kciuki za powrót do zdrowia.![]()
AnnAArczyK pisze:Trzymam kciuki za łapunię![]()
Mam nadzieję, że Pinelli szybciutko powróci do zdrowia
NatjaSNB pisze:Ojej, trzymam kciuki za łapkę!
Może dopóki jesteś w domu, a nie chcesz go trzymać w transporterze (co zrozumiałe!) to trzymaj go w jednym pokoju?
Mniej chęci do biegania i nicponiowania będzie...
Ja moje koty przez 2 dni i noce od przywiezienia od hodowcy trzymałam w jednym pokoju z kuwetą, żeby się oswoiły, poznały zapachy itp... jak je wypuściłam na resztę mieszkania to nie nadążałam na zakrętach za nimi
saintpaulia pisze:Z tego, co zrozumiałam, to Piniuś cały czas przebywa w jednym pokoju.
floxanna pisze:Jejku, jak Pinelli szybko rośnie! Już zaczyna mieć pyszczek kota, a nie buźkę kociaka!
kwinta pisze:Jak ja się cieszę z tej relacji solarie![]()
No i mycie uszek i główki było ? Niesamowite![]()
Malaga już wie, że ta mała ruda popierdółka jest jego i tylko jego i dał temu wyraz![]()
No a wspólna poobiednia drzemka, to już mistrzostwo świata. Malagito jak na dobrego sanitariusza przystało, nie odstępuje małego rekonwalescenta na krok![]()
.
Piękni są obaj, a zdjęcia robisz solarie cudnewydaje mi się, że widzę każdy pojedynczy kłaczek Piniusia i napatrzeć się nie mogę
![]()
Cieszę się ogromnie, że z łapką coraz lepiej i że Pinelli znowu trafia do kuwety![]()
![]()
Buziaki dla Malagi & Pinelli![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości