Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 18, 2013 23:15 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ciekawe czy jest możliwość sprawdzenia, chociaż ust o ochronie danych osobowych to uniemożliwi :(
jo.anna

Post » Pt lip 19, 2013 5:22 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Na podstawie nicku na miau nie wydaje się kotów, więc to właściwie nie ma większego znaczenia: ma tu konto, czy nie ma.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 19, 2013 16:28 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Kopiuję komunikat zamieszczony na FB:

UWAGA!!! Do wszystkich osób z całej Polski zajmujących się adopcjami kotów !!!
W związku z zakończeniem sprawy Wojciecha L. mordercy kotów do każdego TOZ ,Stowarzyszenia lub osoby zajmującej się adopcją kotów zostanie wysłane pismo przez policję z II Komisariatu w Zabrzu ,ul: Trocera 36 ,woj.śląskie, by ta osoba przeprowadziła kontrolę w papierach adopcyjnych .Chodzi o wyszukanie przez Was poszczególnych nazwisk osób, które adoptowały od Was koty i są również zamieszane w sprawie zabijania .Następnie otrzymane i wypełnione pismo, proszę wysłać na mail policjanta, zajmującego się tą sprawą .Numer maila będzie podany w piśmie który dana osoba ,Toz bądź Stowarzyszenie otrzyma.
Dlatego proszę w imieniu policji by każda osoba zajmująca się adopcją kotów podała na adres mailowy: zabojcakotow-2013@wp.pl
1.Imię ,nazwisko, nazwę TOZ ,nazwę Stowarzyszenia.
2.Adres mail .
3.Telefon.
Otrzymany policyjny druk proszę przeanalizować ,wypełnić i wysłać, również mailem na podany w dokumencie adres policji w Zabrzu.Każdy ma czas do 30. 07. 2013 r.
Po policyjnej analizie wszystkich pism sprawa zostanie zakończona.Proszę poinformować o tym różne fora internetowe, by osoby zajmujące się adopcjami mogły się z tą informacją zapoznać .Dziękujemy za każdą pomoc.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lip 19, 2013 19:52 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

małe sprostowanie - policja poprosiła mnie i Asię o zebranie danych dotyczących schronisk, fundacji i stowarzyszeń, które mogły wydać koty podejrzanym osobom.
uprzejmie proszę o przesłanie do mnie również takiej listy pod adres info.nadzieja@gmail.com

a sprawa nie zostanie szybko zakończona, na to nie ma co liczyć, bo ciągle pojawiają się nowe wątki. Nie wiem skąd takie informacje o jej zakończeniu.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lip 20, 2013 15:51 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

EVA2406 pisze:Boję się, że ma .....:(

jak ma to niech ten skurw... poczyta co o nim sądzimy
Że też takie ścierwo po ziemi chodzi, no przecież tyle napadów jest, tyle wypadków, mam nadzieję że prędzej czy później skończy w szambie
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lip 20, 2013 16:28 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

agusialublin pisze:
EVA2406 pisze:Boję się, że ma .....:(

jak ma to niech ten skurw... poczyta co o nim sądzimy
Że też takie ścierwo po ziemi chodzi, no przecież tyle napadów jest, tyle wypadków, mam nadzieję że prędzej czy później skończy w szambie

czasem mi brakuje.....Lubię to :ok:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob lip 20, 2013 20:26 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Filomen pisze:małe sprostowanie - policja poprosiła mnie i Asię o zebranie danych dotyczących schronisk, fundacji i stowarzyszeń, które mogły wydać koty podejrzanym osobom.
uprzejmie proszę o przesłanie do mnie również takiej listy pod adres info.nadzieja@gmail.com

a sprawa nie zostanie szybko zakończona, na to nie ma co liczyć, bo ciągle pojawiają się nowe wątki. Nie wiem skąd takie informacje o jej zakończeniu.

Cała informacja skopiowana przez halbinę napisana jest przez Asię, ona ma najświeższe wiadomości w sprawie, więc wie najwięcej z nas :)
a dane wysyłamy na maila podanego wcześniej, czyli zabojcakotow-2013@wp.pl .

kikiriki

Od: Wto lip 02, 2013 19:49

Post » Nie lip 21, 2013 10:54 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Z całym szacunkiem dla Asi i jej pomocy w sprawie, nieocenionej oczywiscie, sprawa nie zostanie prędko zakończona a ja jako jedyna mam dostep do akt sprawy i formalnie występuje jak strona pokrzywdzona. Więc wiem co piszę i jestem na bieżąco.

A dane obojętnie czy wyslecie do mnie czy do Asi, i tak trafią na policję.

Filomen

Post » Nie lip 21, 2013 19:41 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Wydaje mi się, że każdy z pokrzywdzonych może napisać, że jako jedyny ma dostęp do akt sprawy.

Największy wkład w tą sprawę ma Asia, ona zebrała wszystkie dowody nieraz się narażając, a potem dostarczyła je policji i nie uwierzę, że ktoś inny wie tyle co ona poza policją i oskarżonym.

kikiriki

Od: Wto lip 02, 2013 19:49

Post » Nie lip 21, 2013 20:00 Forum

A ciekawi mnie kim jest moj przedmowca majacy tak rozlegla wiedze w temacie i tylko 3 wpisy na miau 8O Moze to WL?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lip 21, 2013 20:08 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

kikiriki pisze:Wydaje mi się, że każdy z pokrzywdzonych może napisać, że jako jedyny ma dostęp do akt sprawy.

Największy wkład w tą sprawę ma Asia, ona zebrała wszystkie dowody nieraz się narażając, a potem dostarczyła je policji i nie uwierzę, że ktoś inny wie tyle co ona poza policją i oskarżonym.

to źle Ci się wydaje bo Stowarzyszenie Nadzieja na Dom, występuje w tej sprawie jako pokrzywdzony i jako oskarzyciel posiłkowy. Do uzyskania takiego statusu należy złożyć odpowiednie pisma do prokuratury jako organizacja statutowo zajmująca się ochroną zwierząt. Nie oznacza to, że każdy kto oddał kota WL ma taki sam status. A na pewno nie ma wglądu w akta.

Nikt nie umniejsza wkładu Asi , dzięki której sprawa ujrzała światło dzienne. Niemniej jednak sprawa nieprędko zostanie zamknięta.

Filomen

Post » Nie lip 21, 2013 20:18 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

a nie wydaje Wam się, że to nie jest czas i miejsce na tego typu przepychanki kto co wie i kto ile zrobił i kto ma rację ? litości dziewczyny....
jo.anna

Post » Nie lip 21, 2013 20:56 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

jo.anna pisze:a nie wydaje Wam się, że to nie jest czas i miejsce na tego typu przepychanki kto co wie i kto ile zrobił i kto ma rację ? litości dziewczyny....

Dzięki, że to napisałaś, bo ja już tylko mogę się pod tym podpisać.
Nie dzielcie jeszcze skóry na niedźwiedziu. Piersi na ordery będziecie wystawiać po zakończeniu sprawy. Błagam nie kłóćcie się. Bądźmy chociaż przy takim dramacie razem.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lip 21, 2013 21:14 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Chyba złe zostałam zrozumiała. Nie przepycham sie a tym bardziej nie przypinam orderów bo nie ma za co. Chodzi mi o to zeby w tej sprawie nie wprowadzać dezinformacji. Napisałam tylko ze sprawa nie jest zakończona i prędko nie bedzie. Te informacje mam z policji i prokuratury. W miarę możliwości staram sie udzielać informacji tu na forum, co sie dzieje w sprawie. Staram sie tez jakos to uporządkować. Jesli odbierane jest to jako chwalenie albo przepychanki moge sie nie odzywać

Filomen

Post » Nie lip 21, 2013 21:31 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Filomen, nie obrażaj się, proszę.
Informuj na bieżąco.
Chyba każda/y z nas, tu na tym wątku, jest bardzo zainteresowana/y działaniami w sprawie WL.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]