Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Boję się, że ma .....
agusialublin pisze:EVA2406 pisze:Boję się, że ma .....
jak ma to niech ten skurw... poczyta co o nim sądzimy
Że też takie ścierwo po ziemi chodzi, no przecież tyle napadów jest, tyle wypadków, mam nadzieję że prędzej czy później skończy w szambie
Filomen pisze:małe sprostowanie - policja poprosiła mnie i Asię o zebranie danych dotyczących schronisk, fundacji i stowarzyszeń, które mogły wydać koty podejrzanym osobom.
uprzejmie proszę o przesłanie do mnie również takiej listy pod adres info.nadzieja@gmail.com
a sprawa nie zostanie szybko zakończona, na to nie ma co liczyć, bo ciągle pojawiają się nowe wątki. Nie wiem skąd takie informacje o jej zakończeniu.
kikiriki pisze:Wydaje mi się, że każdy z pokrzywdzonych może napisać, że jako jedyny ma dostęp do akt sprawy.
Największy wkład w tą sprawę ma Asia, ona zebrała wszystkie dowody nieraz się narażając, a potem dostarczyła je policji i nie uwierzę, że ktoś inny wie tyle co ona poza policją i oskarżonym.
jo.anna pisze:a nie wydaje Wam się, że to nie jest czas i miejsce na tego typu przepychanki kto co wie i kto ile zrobił i kto ma rację ? litości dziewczyny....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 89 gości