S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 21, 2013 19:38 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

niestety, kolejny maluszek odszedł
mała, biała z czarnym koteczka, szczepiona - 244/13- nie miała malutka szczęścia

[i] Siostrzyczce się udało,jej nie :( Siedziała zapomniana.... na dole.... odeszła po cichutku. Pa - maleńka....

I mamy zapotrzebowanie na dwa segregatory- te mniejsze- A5
może ktos ma w domu zbędne, szkoda mi na to wydawać kasę

Mam kilka w pracy - z odzysku. Nie kupuj. Przyniosę.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie lip 21, 2013 19:50 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Ja niestety odpadam z wrzucaniem zdjęć, mam tragiczne połączenie z netem :(
Nie wiem jak jeszcze maluchy ogłaszać, gdzie :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie lip 21, 2013 20:04 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mala Czarna kicia, ta z akcji w IKei, reprezentowala dzisiaj dzielnie koty na akcji na Dolinie
co to za cudny kot :1luvu:
mała czarna terrorystka, calą akcje spedzila u mnie na rekach tulac sie i wyginając na wszystkie mozliwe sposoby, w klatce darla sie jak opętana :twisted:
niestety nie znalazła domu, żal mi jej bardzo, jak zobaczyła, ze wrociła do schroniska nie chciala wyjsc z transportera :( .

Jednak znajomosc ze Szkaradką mnie czegoś nauczyla, zaproponowalam Bonifacemu gourmecika i zjadl z apetytem :lol:
także zglaszam zapotrzebowanie na gourmeciki, zjadł o smaku kurczak z wątróbką, ale może inne tez lubi. Trzeba go troszeczkę odkarmić, bo wygląda dramatycznie.
Niestety nie odkrylam jeszcze co lubi Dziunia, bo ona też nie je :( .
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie lip 21, 2013 20:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczyny chcę zamówić animondę dla maleńtasków na Zooplusie, mam tam zniżkę. Chodzi o tą karmę tak ?
http://www.zooplus.pl/esearch.htm#q%3Danimonda%20kitten
Jeśli któraś z Was chce się dorzucić do zamówienia to podam namiary na PW.
Zamawiać będę jutro wieczorem.
Czy mogę zamówić na adres schroniska?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lip 21, 2013 20:58 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

tangerine1 pisze:Mala Czarna kicia, ta z akcji w IKei, reprezentowala dzisiaj dzielnie koty na akcji na Dolinie
co to za cudny kot :1luvu:
mała czarna terrorystka, calą akcje spedzila u mnie na rekach tulac sie i wyginając na wszystkie mozliwe sposoby, w klatce darla sie jak opętana :twisted:
niestety nie znalazła domu, żal mi jej bardzo, jak zobaczyła, ze wrociła do schroniska nie chciala wyjsc z transportera :( .

Czy ona ma jakieś zdjęcia? Chciałabym ją ogłosić.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie lip 21, 2013 22:08 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Obrazek

Obrazek

Obrazek

czekamy na wynik wycinka z węzła chłonnego... trzymajcie kciuki za Gracjana!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie lip 21, 2013 22:37 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Już wczoraj ta malutka tak dziwnie siedziała :(
Śpij spokojnie śliczna biała perełko (*)

I kciuki za dobre wyniki Gracjana :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie lip 21, 2013 23:56 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

I my się meldujemy 8) Pozdrowienia od Sachino, chłopak coraz bardziej otwarty i chętny na mizianie i kizianie. Kciuki za Gracjanka i [*] dla kici :cry:

kividuma

Od: Sob kwi 20, 2013 22:09

Post » Pon lip 22, 2013 4:51 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

halbina- piekny jest
i olbrzymie kciuki trzymam za wynik
:ok:

liwia_ fotki sa ,ale ja teraz nie ogarne ,musze do pracy lecieć

phantasmagorii- tak o tą, i jak najbardziej można na adres schronu
:1luvu:

kamakolo- mamy zapotrzebwanie na dwa :)

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 22, 2013 7:30 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Malutka... :cry: [*]

jak wróciłam do domu to zapomniałam spisać tych numerów maluchów... :oops:

i kciuki za Gracjana :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 22, 2013 8:43 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

MELDUJĘ SIĘ!

Maleńka [*]
Tyle kocich nieszczesc..

ja mam dla kotkow kocyk i reczniki - przywioze w czwartek. I whiskasy tez sie postaram.
ledwo zyje po urodzinowym weekendzie - pierwszy i ostatni raz ;/

Nurek wczoraj ostatni raz jadl mleczko,je teraz ładnie mokre,załątwia sie do mini kuwety i robi taki bajzel w klatce,ze sprzatanie i wymienianie wszystkiego mam 4 razy dziennie;/
Tylko nie wiem czy pic umie,wiec czasem mu daje wode z butelki :)
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pon lip 22, 2013 11:09 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Jesteśmy :kotek:

Też padnięta, wczoraj wracaliśmy 5 i pół godziny, korki makabryczne
Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia :1luvu:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pon lip 22, 2013 11:39 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Biedna Malutka Koteczka (*)

:(

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Pon lip 22, 2013 16:02 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mała1 pisze:charm- piekne foty i super jak tak je wklejasz na picassa
:kotek: Fajnie by było wszystkie wklejać, ale Tania juz ma tak dużo przez fb na głowie, że nie da rady czasowo
Może ktoś podjąłby sie tego zadania? To praca w domu- w sam raz dla wolontariuszy, którzy nie mogą przyjeżdzać do schronu :wink:

A co dokładnie trzeba robić? Ja niestety jestem jednym z tych (w moim przypadku pseudo) wolontariuszy, którzy nie mogą jeździć do schronu (nieszczepiony kot w domu - i nie może być zaszczepiony ze względu na chorobę serca). Więc praca "zdalna" może być.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Pon lip 22, 2013 16:19 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

I ja przycupnę - kibicując kociastym :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]