Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 19, 2013 18:19 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Jak na razie jest u znajomych a we wtorek idzie do mojego Marcina siostry na dt.
Nie wiem ,ile bedzie tam mogla byc.
Maja dwa duuuze psy i kota wiec boje sie ,ze moga sie wszyscy nie pgodzic.
Czaarna pumo ,jesli bedzie sytuacja bez wyjscia ,to chyba spakuje mała i przywioze do Olsztyna.
Zobaczymy ,co z nia bedzie ,we wtorek.
Na szczescie kicia idzie na dt do duzego domu wiec mozna ja zamknac na noc w odrebnym pokoju ,zeby psy jeej nie denerwowaly.
A tak poza tym ,to jest zdrowa ,wesola ,bryka ,bardzo duzo je ,ma wrecz wilczy apetyt(syndrom wieczne glodego kotka sie odzywa).
Dziś zjaoma dzwonila ,ze Bazylka probowala kapuste zjesc!!! Wczepila sie w nia pazurami i nie chciala puscic .
Dala spokoj dopiero ,jak zobaczyla miesko w misce;)

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Pt lip 19, 2013 18:27 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Nie wiem,czy dla tak malej kicie dobre jest takie przerzucanie z miejsca na miejsce:/ Kilka dni tu,a potem kilka dni gdiz eindziej? Lepiej dla niej bylby od razu jakis Dt bez przenoszenia jej i wtedy na spokojnie szukac DS...?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pt lip 19, 2013 18:53 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Oczywiscie ,ze lepiej ale taka jest sytuacja.
Zanjomi ,ktorzy ja wzieli wyjezdzaja i nie moga jej dluzej u siebie zatrzymac a siostra mojego TZ dopiero teraz sie zadeklarowala ,ze ja wezmie.
Szczerze powiedziawszy ciesze sie ,ze w ogole ktos chcial sie nia zaopiekowac.
O domek nie jest latwo ,nawet tymczasowy.

laylla7

Post » Pt lip 19, 2013 18:58 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

laylla7 pisze:Oczywiscie ,ze lepiej ale taka jest sytuacja.
Zanjomi ,ktorzy ja wzieli wyjezdzaja i nie moga jej dluzej u siebie zatrzymac a siostra mojego TZ dopiero teraz sie zadeklarowala ,ze ja wezmie.
Szczerze powiedziawszy ciesze sie ,ze w ogole ktos chcial sie nia zaopiekowac.
O domek nie jest latwo ,nawet tymczasowy.

No nie jest latwo,a tym bardziej w wakacje:/ A co bedzie jesli kicia jednak nie bedizi akceptowana przez te psy i kota?

Czarna puma

Post » Pt lip 19, 2013 19:03 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Nie mam pojecia .
W najgorszym razie bedzie miala wydzielony pokoik.
Moge ja tez dac do hotelu dla kotow ale wg mnie to niezbyt dobre rozwiazanie.
Oglaszam ja wszedzie ,moze domek sie znajdzie.

laylla7

Post » Pt lip 19, 2013 19:20 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

laylla7 pisze:Nie mam pojecia .
W najgorszym razie bedzie miala wydzielony pokoik.
Moge ja tez dac do hotelu dla kotow ale wg mnie to niezbyt dobre rozwiazanie.
Oglaszam ja wszedzie ,moze domek sie znajdzie.

To chyba sa najgorsze opcje jakie mozesz zapewnic takiej malej kici:9 A dalas ja chociaz na fb??

Czarna puma

Post » Pt lip 19, 2013 19:35 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Wyslalam PW

Czarna puma

Post » Pt lip 19, 2013 19:55 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Jest na stronce PKDT, na Facebooku,na portalu trojmiasto ,ma ogloszenia w sklepach zoologicznych ,przychodniach i na zaprzyjaznionym portalu psim.
To nie jest moj pierwszy znaleziony kot.
Mysle,ze najgorsze ,to jakbym ja zostawila na budowie i nic nie zrobila ,pozwalajac jej zdziczec.

laylla7

Post » Pt lip 19, 2013 20:08 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

laylla7 pisze:Jest na stronce PKDT, na Facebooku,na portalu trojmiasto ,ma ogloszenia w sklepach zoologicznych ,przychodniach i na zaprzyjaznionym portalu psim.
To nie jest moj pierwszy znaleziony kot.
Mysle,ze najgorsze ,to jakbym ja zostawila na budowie i nic nie zrobila ,pozwalajac jej zdziczec.

A moze mi bys tez mogla pomoc w rozglaszaniu w Trojmiescie mojego tymczasika Bonanzy? :roll: :roll:

Czarna puma

Post » Pt lip 19, 2013 20:31 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Nie ma problemu.
Jesli moge jakos pomoc pomoge.
Jeszcze rozmawialam z dziewczyna z innej fundacji i ona ma mi oglosic Bazylie .
Moge Bonanze dac do Pomorskiej Fundacji Pies Szuka Domu.
niby psy tam sa ale koty tam tez bywaja i ida do domkow.
Teraz jest po prostu najgorszy czas-koty sie mnoza ,jak szalone.
Tylko pierwszenstwo ma Bazylia w oddawaniu;)

laylla7

Post » Pt lip 19, 2013 21:29 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

laylla7 pisze:Nie ma problemu.
Jesli moge jakos pomoc pomoge.
Jeszcze rozmawialam z dziewczyna z innej fundacji i ona ma mi oglosic Bazylie .
Moge Bonanze dac do Pomorskiej Fundacji Pies Szuka Domu.
niby psy tam sa ale koty tam tez bywaja i ida do domkow.
Teraz jest po prostu najgorszy czas-koty sie mnoza ,jak szalone.
Tylko pierwszenstwo ma Bazylia w oddawaniu;)

Jesli by to cos dalo.to daj na tamten portal Bonanze...:/

Czarna puma

Post » Sob lip 20, 2013 19:43 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Przecudna kicia :1luvu:
Uwielbiam burasy. Będę o niej pamiętała.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon lip 22, 2013 20:04 Re: Cudnego charakteru kociątko, cudem uratowane z budowy!

Jaaana,polecamy sie ;)

laylla7

[poprzednia]