Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarna puma pisze:Dostalam wiadomosc od Kareny,ze jakies kocie potrzebuje Dt na cito?
Clean pisze:Boże, jaki biedny:-(Da to się wyleczyć?
Czarna puma pisze:Napisalam Ci PW
Cudak1 pisze:Czarna puma pisze:Napisalam Ci PW
Czyli szukamy transportu do Trójmiasta dla 2 kociaków?
Czarna puma pisze:Cudak1 pisze:Czarna puma pisze:Napisalam Ci PW
Czyli szukamy transportu do Trójmiasta dla 2 kociaków?
Jesli ktos moze pomoc w tym transporcie kociakom,to super:) Tak dla dwoch do Trojmiasta,bo ja moge z Olsztyna tam dojechac.
Czarna puma pisze:Jesli ktos moze pomoc w tym transporcie kociakom,to super:) Tak dla dwoch do Trojmiasta,bo ja moge z Olsztyna tam dojechac.
Cudak1 pisze:Ja już mam naprawdę dość. Tu pretensje, że cały zwierzyniec i ludzie grzybem zarażeni (jakby to była moja wina, że nie izolowano kotówktóre choćby ze względu na zarobaczenie i zapchlenie, czy na to, że nie znaliśmy przyczyny zmian skórnych, izolowane być powinny), tam, że kotka się zaraziła (choć wiele razy mówiłam, że warto byłoby ją zaszczepić ze względu na wiek i na to, że jest wychodząca), a teraz jeszcze na PW niejaka mirmilka, która najwyraźniej ma za dużo wolnego czasu, "uwagę zwraca", że zdjęcia brudnych kotów wstawiam
mirmilko, może przyjedziesz i zajmiesz się tu wszystkim lepiej?
Szkoda mojego czasu i nerwów. Najchętniej zwróciłabym pieniążki wszystkim, którzy wpłacili coś na leczenie kotów i oddała je wszystkie na podwórze (bo w najbliższym czasie i tak pewnie nic innego na nie nie czeka).
mirmilka pisze:Cudak1 pisze:Ja już mam naprawdę dość. Tu pretensje, że cały zwierzyniec i ludzie grzybem zarażeni (jakby to była moja wina, że nie izolowano kotówktóre choćby ze względu na zarobaczenie i zapchlenie, czy na to, że nie znaliśmy przyczyny zmian skórnych, izolowane być powinny), tam, że kotka się zaraziła (choć wiele razy mówiłam, że warto byłoby ją zaszczepić ze względu na wiek i na to, że jest wychodząca), a teraz jeszcze na PW niejaka mirmilka, która najwyraźniej ma za dużo wolnego czasu, "uwagę zwraca", że zdjęcia brudnych kotów wstawiam
Szkoda mojego czasu i nerwów. Najchętniej zwróciłabym pieniążki wszystkim, którzy wpłacili coś na leczenie kotów i oddała je wszystkie na podwórze (bo w najbliższym czasie i tak pewnie nic innego na nie nie czeka).
O rany, nie wiedziałam, że jesteś jeszcze "dzieckiem", no i się obraziłaś. Właśnie dlatego wysłałam prywatną wiadomość, żeby nie podawać do wiadomości publicznej ewentualnych drobnych niedociągnięć, ale cóż bez komentarza, jesteś po prostu śmieszna.
A jeśli chodzi o mój wolny czas, to się nim nie interesuj, mój czas moja sprawa. Czy na tym forum ktoś kogoś do czegoś zmusza?
Cudak1 pisze:Ja już mam naprawdę dość. Tu pretensje, że cały zwierzyniec i ludzie grzybem zarażeni (jakby to była moja wina, że nie izolowano kotówktóre choćby ze względu na zarobaczenie i zapchlenie, czy na to, że nie znaliśmy przyczyny zmian skórnych, izolowane być powinny), tam, że kotka się zaraziła (choć wiele razy mówiłam, że warto byłoby ją zaszczepić ze względu na wiek i na to, że jest wychodząca), a teraz jeszcze na PW niejaka mirmilka, która najwyraźniej ma za dużo wolnego czasu, "uwagę zwraca", że zdjęcia brudnych kotów wstawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 126 gości