Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 12, 2013 16:49 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Za Michasia, Kolorcię i Obłoczki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt lip 12, 2013 19:37 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

za wyniki Michasia i zdrowie Kolorci :ok: jestem właśnie na finiszu tygodniowego urlopu spędzonego w domu, a właściwie też na działce gdzie uporządkowałam domek (koty działkowe mają bowiem do niego wejście);byłam z wizytą u Zosi - powitała mnie skrzecząca i bardzo wyluzowana; wymiziałam i wygładziłam wszystkie trzy - wszystkie jak miśki, zdjęcia mi specjalnie nie wyszły bo obiekty były ruchome i odwracały się w momencie pstrykania; Zosia jeszcze się zaokrągliła i niedługo dorówna kształtom Budynia i Tofika; kocha jeść i bardzo potrzebuje czułości i miłości;
za domek marzeń dla cudownych białasków, który na pewno gdzieś jest tylko jeszcze o tym nie wie; i za wyzdrowienie Kolorci i jej domek, zawsze wszystkie bezdomniaczki są mi bardz0 bliskie :1luvu:

Obrazek
a tu jeszcze zdjęcie mojej piwnicznej szylkretki ok 14 letniej - dla mnie pięknej i bardzo mądrej
Obrazek;
ps Joasiu staram się nagrać filmik z dźwiękiem jerzykom!!!!; mam nadzieję, że się uda!!!
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Pt lip 12, 2013 20:05 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

spokojnego, wypoczynkowego weekendu :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 12, 2013 20:25 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

jerzykowka pisze:Izko53 czyli Ty z nami jesteś od początku, bo to właśnie wątek Bąbelka ewoluował w wątek wszystkich moich Ukochań :D

Asiu, to były moje pierwsze kroki na forum i w ogóle w necie. Chyba nawet jeszcze zarejestrowana nie byłam. jednego tylko nie pamietam - czy przez Bąbelka trafiłam do Satyrków czy vice versa. Bo tam Fuczki były , i Księżniczka....
Potem tak jakoś się rozeszło, długo Cię nie było,.....
A teraz , za obłoczkami , trafiłam tu znów...
I kciukasy czymam za ten najlepszy domek dla białasków Basinych, za Kolorcię, za Michaśka, No i - oczywiscie - za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lip 12, 2013 20:28 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Marzenia11 pisze:spokojnego, wypoczynkowego weekendu :ok: :ok: :ok:

Chciałaby :mrgreen:
Mam w planach zajrzeć do Asi :twisted:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lip 12, 2013 22:38 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asiu :1luvu: udanego wypoczynku, odpoczynku, odreagowania, nadrobienia zaległości i czego tam jeszcze się można po chwili urlopu spodziewać. :mrgreen:
A kciuki oczywiście trzymam. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lip 13, 2013 7:46 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Witajcie Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piszę z pracy - musiałam przyjechać tu po ładowarkę telefonu, którą wczoraj zostawiłam :roll: :wink: Wczoraj w ogóle miałam trudny dzień, dało o sobie znać zmęczenie, ciśnienie i inne takie. Czułam się bardzo kiepsko, ale w drodze do domu zajechałam do Kolorci. Tam czekały mnie bardzo pozytywne wrażenia, bo maluda wyraźnie w lepszej formie się wreszcie znalazła :D :D :D Ależ mi ulżyło... Ulżyło do tego stopnia, że ruszając z niedalekiego parkingu, zamiast wycofać pojechałam do przodu i zawiesiłam samochód na betonowej skarpie przednimi kołami w powietrzu :mrgreen: Wisząc, zadzwoniłam do agenta ubezpieczeniowego, który radośnie poinformował mnie, że moje ubezpieczenie nie obejmuje Assistance :evil: , ale wychodząc na przeciw mojej pianie na ustach, podał mi nr telefonu do najbliższej pomocy drogowej. Z poczucia bezsilności, którego szczerze nienawidzę, popłakałam się rzęsiście. Chyba malowniczo wyglądałam oddając się spazmom w wiszącym zawadiacko samochodzie, bo po chwili pojawiło kilku Panów, którzy postanowili mnie uratować (od szalonego wydatku na pomoc drogową). Bardzo się ucieszyłam i, pomna scen w amerykańskich filmach, ostrożnie wydostałam się z wozu, który co prawda nie wisiał nad przepaścią, ale co tam... Panów z czasem przybywało, aż wreszcie było ich tylu, że unieśli mój samochodzik i postawili na bezpiecznym gruncie. Ponownie poczułam ogromną radość i ulgę, w związku z czym postanowiłam jechać prosto do domu i już w nim do końca dnia pozostać :wink: . Gdy już, sapiąc i dysząc, rozkokosiłam się wśród Ukochań skonstatowałam, że bateria telefonu jest na wyczerpaniu, a ładowarka na służbowym biurku. Specjalnie zaskoczona nie byłam :wink:
W związku z tymi przygodami nie dotarłam z Michasiem do weta, przemówiliśmy się na wtorek. Na szczęście rudzielec czuje się fajnie, trochę nawet rozrabia, więc się nie niepokoję (nadmiernie :oops: ). A ja tradycyjnie odzywam się z pracy :wink: :D

Pozdrawiamy całkiem przytomnie dzisiaj :mrgreen: :1luvu:
Będę usiłowała łapać kontakt z Wami z tarasiku, powinno się udać :ok:

A to Michaś w anielskich okolicznościach przyrody :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lip 13, 2013 9:48 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asiu.... Twój samochód to naprawde wytrzymała bestia :mrgreen: :twisted:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lip 13, 2013 12:14 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

kiche_wilczyca pisze:Asiu.... Twój samochód to naprawde wytrzymała bestia :mrgreen: :twisted:

Aż się wybieram do Asi, żeby tą bestią się przejechać ;) I wcale nie po to żeby poznać Michała oraz wymiziać białe.. wcale nie-eee
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lip 17, 2013 13:49 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

:ryk: :ryk: Asiu :1luvu: wiem, że nie było Ci do śmiechu, ale wpadłam w rechot i nie mogę przestać. :ryk:
Wybacz mi ten nietakt. Powiem Ci, że farciara jesteś. Skąd Ci się te chłopy namnożyły? :roll: Mnie jak jakieś kuku spotka, to żadnego w zasięgu wzroku czy głosu nie ma. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lip 17, 2013 16:37 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asia-Ty to masz szczęście w nieszczęściu!!! 8O 8O 8O
Jak ja targałam do ogrodu ogromną, ciężką budkę, to zadnego chłopa w pobliżu ani widu, ani słychu, jak wracałam z rękoma na wysokości kolan(od dźwigania cięzaru) nagle ni stąd ni z owąd trzech menów sie zmaterializowało "witamy sąsiadeczkę" :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 17, 2013 17:01 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Ale jajca :mrgreen:
Dobrze, że nic Ci się nie stało. A autko nie ucierpiało ?
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 18, 2013 12:22 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asia ,wymiękłam z Twojego opisu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Dobrze żeś Ty cała :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 18, 2013 14:08 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

no widzisz, Joasiu, to tylko ja zachowałam należyta powagę słysząc tę przygodę -ma sie ten refleks jak przytłumic telefon :mrgreen:

Z tą kobietą nie da sie nudzić :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lip 28, 2013 12:32 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kochani

Zostałam upoważniona i poproszona o przekazanie suuuperzastej informacji.
Basine Obłoczki mają dom.
W przyszłą niedzielę jadą do Ds-u.

Baardzo wszystkim dziękuję za pomoc w tekstach ogłoszeń, wsparcie, rady...

Obiecałam, że "wrzucamy" ogłoszneia do skutku...
a w to dla mnie najtrudniejsze "ubrałyśmy" Agneskę (Agnesko dziękuję i przepraszam).
Agneska zrobiła wizyty PA.
I...
Asia jutro pewnie będzie już miała dostęp do netu i napisze lepiej i mądrzej,
Ja na razie informuję, tuptam... a za tydzień mam nadzieję białaski będą już u siebie... na zawsze
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]