wibryska pisze:wątek jest dobrym pomysłem bo tutaj można wklejać nowe zdjęcia i aktualne informacje
i można zapytać i dostać odpowiedź
No właśnie

Moderator: Moderatorzy
wibryska pisze:wątek jest dobrym pomysłem bo tutaj można wklejać nowe zdjęcia i aktualne informacje
i można zapytać i dostać odpowiedź
wibryska pisze:sunia wygląda na tym zdjęciu gdzie stoi na trochę wychudzoną
ale może to takie złudzenie
wibryska pisze:i jak czy coś już wiadomo ?
wibryska pisze:może dobrze by było mieć też jakieś przysmaki, żeby każde dostało
wtedy nie za blisko siebie żeby się nie "pokłóciły"
zawsze miski powinny być nie za blisko przy karmieniu
żeby nie było spięć między psami
i nie można im rzucać jedzenia bo mogą równocześnie złapać i awantura gotowa
wibryska pisze:jeśli się zaprzyjaźnią to trzeba będzie pomyśleć o sterylizacji suni
wibryska pisze:a może moglibyście ją na razie gdy Was nie ma przywiązać na jakiejś dłuższej smyczy ?
tak żeby się nie zaplątała i żeby mogła wyjść na siku
Czarna puma pisze:I co u suni?
JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:I co u suni?
Pola i Kado na spacerze zapoznawczym wypadli bardzo dobrze. Psy przypadły sobie do gustu od pierwszego wejrzenia i po krótkim wspólnym truchcie rozpoczęły zabawę. Pola wybiegała się wreszcie jak należy i kapitalnie spożytkowała energię
. Jutro sprawdzimy jak Kado przyjmie ją na swoim terenie. Ewentualna przeprowadzka dopiero w poniedziałek z przyczyn logistycznych. Jestem pełna wdzięczności dla ludzi, którzy zgodzili się dać Poli tymczas. Oddają mi w tej chwili ogromną przysługę. Wiem, że robią to z sympatii dla mnie i trochę wbrew rozsądkowi, bo tak naprawdę mają warunki na jednego psa. Przekonało ich zachowanie Kado, który niezwykle entuzjastycznie przyjął Polę. Podobno w stosunku do innych psów nie jest tak przyjacielski
![]()
Fotki ze spaceru wstawię jak się uda. Mam tu w domu marne łącze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości