bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I DT.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 13, 2013 23:25 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Pszczolka.Majaa pisze:moja Corcia (MAJA) widziała te kotki. Bwe chce tam chodzic :) jak jutro jek powiem że czasów kotek ma na imię jak Ona to napewno się ucieszy :) jak to czterolatka :)
a co do kotków to bardzo bardzo się cieszę że KTOŚ im pomaga! Jesteście wszyscy cudowni:)

Pszczółko, a ja życzyłabym sobie więcej takich ludzi, co to może i nie kochają kotów,
ale są wrażliwi na krzywdę i ból. Masz swój wielki udział w ratowaniu tych kociaków.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie lip 14, 2013 0:35 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

niewidząc można żyć.. Życie jest najważnIejsze:)

Pszczolka.Majaa

Od: Wto lip 02, 2013 5:37

Post » Nie lip 14, 2013 0:55 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

No nie przepadam, to fakt :) jestem bardziej psiarą :) ale uczę moje dzieci miłości do zwierząt. Kot, pies, papuga, chomik, żaba, motyl, nie ważne (No achyb że chrabąszcze bo mam zawał przy nich) :)
jestem dumna z tego że moje dzieci już uczą się być wrażliwe na krzywdę choć synkowi do pełnej świadomości trochę brakuje :) ale mała jest wrażliwa i też dopytuje o kotki :)

Pszczolka.Majaa

Post » Nie lip 14, 2013 23:10 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Pszczółko możesz tę listę skopiować do pierwszego postu w wątku. :D

Lista wpłat na leczenie Gucia :

Magdalena P.- 30
Eleonora K.- 30
Joanna, Krzysztof K. - 20
Mariusz B - 100
Monika H. - 50
Liliana Cz. - 200
Anna Sz. - 30
Magdalena J. - 15
Renata T, - 100
Marta L-R. - 10
Dorota W-B. - 5
Anna Sz. - 30

Jak widać Gucio poruszył wiele serc, a ja z całego serca dziękuję za tę pomoc.

Nie wiem oczywiście czy to wystarczy na opłacenie pobytu w lecznicy i leczenie, zwłaszcza, że teraz są dwa kociaki,
ale jeśli nie, to raz jeszcze odwołamy się do was kochani.
Obrazek

kotika

Post » Pon lip 15, 2013 5:58 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

zrobione

Pszczolka.Majaa

Post » Pon lip 15, 2013 21:11 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

co u GUCIA i MAI? maluchy już spadają że strony :( nikt już nie zagląda, nie podbija? :( jak maluchy bo umieram z niepokoju

Pszczolka.Majaa

Post » Wto lip 16, 2013 12:33 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

bardzo prosimy o jakieś informacje o Guciu i Mai, martwimy się...
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto lip 16, 2013 12:53 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Pszczolka.Majaa pisze:co u GUCIA i MAI? maluchy już spadają że strony :( nikt już nie zagląda, nie podbija? :( jak maluchy bo umieram z niepokoju

Jak nie ma o nich info to człek zagląda i leci dalej. A potem patrzy na datę ostatniego wpisu i kto go zrobił. Trudno cały czas serduszka wklepywać :cry:
Niby wiem,że wszyscy zajeci i zalatani ale jak na wątku nic się nie dzieje to spada. Co nie znaczy,że nie trzymamy kciuki. Ale wirtualnie. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lip 16, 2013 13:56 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Tez zaglądam i trzymam kciuki. Gucio to musiałby mieć domek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto lip 16, 2013 21:36 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

violet pisze:bardzo prosimy o jakieś informacje o Guciu i Mai, martwimy się...

Gdyby kociaki przebywały w moim domu, wieści o nich byłyby codziennie.
Wiecie jednak, że są w lecznicy, klatka stoi w salce pozabiegowej, gdzie często są zwierzęta
po zabiegach, wymagające spokoju. W samej lecznicy wiecznie panuje rozgardiasz,
mnóstwo szpitalnych wypadków, mnóstwo ludzi.
Ostatnio jak byłam, telewizja kręciła film o psiaku po wypadku, może słyszeliście,
właścicielka przykryła go miską i jeszcze postawiła na niej pustak, tylko sąsiedzi interweniowali. :evil:

Dziś jednak tam byłam, pomogłam przy zabiegach przy Guciu i Majeczce.
Gucio nie lubi przemywania oczek, ale tak w ogóle, to nabrał ciałka, sierść zaczęła mu błyszczeć,
chętnie siedział u mnie na ręku, więc mnie jednak nie zapomniał.
Koleżanka zrobiła mu fotki i chętnie wstawię, jak mi je w końcu prześle.

Majeczka chudzinka, ale też już lepiej wygląda, umyła się, nie ma już tej paskudnej skorupy,
oczka jeszcze się ślimaczą, ale nic im nie zagraża.
Gucio pewnie cieszy się, że przyniosłam siostrę, bo ma się do kogo przytulać. :D
Obrazek

kotika

Post » Wto lip 16, 2013 23:51 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

no, na takie wieści to jednak zaserduszkuję :1luvu: cieszę się, że idzie ku dobremu!
dzięki, Kotiko, o zdjęcia też prosimy :D
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro lip 17, 2013 1:53 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Jestem z kociakami na fb
trzymam :ok:
"Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali."

husaria

Od: Śro kwi 24, 2013 19:47

Post » Śro lip 17, 2013 7:39 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

także serduszka dzieciakom przesyłam :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lip 17, 2013 8:16 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

Z tego co widziałam Fundacja KOTIKOWO bierze udział w ankiecie Krakvet, gdzie będzie mogła wygrać karmę i żwirek dla swoich podopiecznych.
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773
Mój głos już oddany :ok:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Śro lip 17, 2013 10:05 Re: bardzo chory GUCIO potrzebna pomoc żeby kotek przeżył! I

dobre wiesci :):):)

KOTIKA a ten szczeniak, bodajże KOKOS co ta durna baba go miska przykryła, to czy nie wiesz przypadkiem co z nim? pomyslalam ze jak akurat krecili materiał to cos sie obiło o uiszy..Nie moge znalezc aktualnych informacji na fejsie..

no i czekamy na zdjecia pszczółek:):):)

Pszczolka.Majaa

[poprzednia][następna]